Myyntitilojen tuotteet

Poster Display

Roll-Up Classic

Helppo ja kestävä Roll-Up korkealaatuisella kuvavuodalla. Telineessä on hyvän Roll-Upin tärkeimmät ominaisuudet: 2 jalkaa, saranamallinen ylälista, metallinen kiristysmekanismi ja heijastamaton kuvavuota joka pysyy suorassa.

RollUp Open-Air

Ainutlaatuinen erityisesti ulkokäyttöön suunniteltu tukeva 2-puoleinen RollUp. Rakenteen erikoisuuksina on jousitettu pystysalko, kookkaat maastojalat ja maapiikin. Telineen kuvavuodat ovat korkealaatuisia ja kestävät kosteutta.

A-Telineet

A-teline Digitaalinen 42″

Digitaalinen A-teline moninkertaistaa A-telineen huomioarvon. Liikkuva kuva ja ääni tuovat esittämiseen ennen näkemättömiä mahdolliuuksia. Informaatio voidaan syöttää tauluun langattomasti WIFI:n kautta tai helposti muistitikulla.

A-teline Liitutaulu

Laadukas puukehyksin varustettu A-teline liitutaulupinnoin. Rakenne soveltuu käyttöön sekä sisällä että ulkona. Rakenteen puumateriaali on vastuullisesti hankittua ja valmistus tapahtuu EU-alueella. Metalliosat ovat sinkittyä terästä ja ovat siten hyvin kestäviä.

A-teline SnapFrame

Ulko- ja sisäkäyttöön soveltuva kestävärakenteinen A-teline Snapframe-kehyksillä. Kuvan vaihto telineeseen on nopeaa ja vaivatonta. Tulosteen suojana on säänkestävä julistetasku joka suojaa irtolialta, kosteudelta ja auringon haalistavalta UV-säteilyltä. 

WindTalker

WindTalker City

Perinteisen A-telineen kehittyneempi versio. Totuttuun tapaan informaatio on saranakehyksissä telineen molemmin puolin, mutta nyt taulu osiis on jousitettu siten että se myötää suurimmissa tuulissa. Jalusta on varustettu pyörin ja voidaan täyttää vedellä tai hiekalla. Näin rakenne on vakaa vaikeissakin sääolosuhteissa, mutta silti helposti liikuteltavissa. 
Saatavana ovat kaikki standardikoot sekä musta että harmaa teline.

Windtalker metallijaloin

A-teline kaikkein vaativimpiin olosuhteisiin. Telineessä Excel-mallin viimeistelty 2-puolinen kuvakehys säältäsuojaavin ominaisuuksin. Telineen pitkät jalakset tekevät siitä vakaan haastavissa olosuhteissa kuten puuskatuulissa. Rakenne on suunniteltu kestämään kolhuja ja jopa pieniä potkuja. Kuvan suojana on tiivis muovitasku.
Saatavana on vakiokoot A1, A0, 50×70 ja 70x100cm.

Liitutaulut

Liitutaulu

Laadukkailla puukehyksillä varustettu seinäkiinnitteinen liitutaulu. Kirjoistuspinta soveltuu liitutaulutusseille ja liiduille. Kehystä on saatavana kolmessa eri sävyssä.

Liitutaulu Pöytäteline

Kaksipuoleinen liitutaulu pöydälle tai tiskille. Kirjoistuspinta soveltuu liitutaulutusseille ja liiduille. Jalustaa on saatavana kolmessa eri sävyssä. Kokoina 100x140mm ja A4.

Menutelineet

MenuStand Black

Jalallinen Menu-teline LED-valaistuksella ja lukittavalla kannella. Tämä tuote takaan informaatiolle maksimaalisen huomion. Tulosteet ovat suojassa ja valaistuna lukittavan kannen alla. Rakenne on kauttaltaan maalattu hillityn mustaksi.
Saatavana myös ilman valaistusta.

MenuBoard

Menuteline Snapframe-kehyksellä ja tukevalla jalustalla. Teline tuo informaation ihmisten lähelle. Sitä on helppo lukea ja käyttää. Tuote on erittäin suosittu tiedonjakoväline, näyttelyissä, ravintoloissa ja myyntitiloissa.  Kuvan vaihto on helppoa ja kuvan suojana on ohut PVC-kalvo. Saatavana A4- ja A3-koot.

MenuCase Black

Seinäkiinnitteinen Menu-teline LED-valaistuksella ja lukittavalla kannella. Tämä tuote takaan informaatiolle maksimaalisen huomion. Tulosteet ovat suojassa ja valaistuna lukittavan kannen alla. Rakenne on kauttaltaan maalattu hillityn mustaksi.
Saatavana myös ilman valaistusta.

Aidat

Aita Kromi

Aitarakenne kromipylväin ja köysin. 94cm korkeat pylväät ovat viimeistelty satiinikromin sävyyn. Pylväässä on raskas metallijalusta. Köydet ovat joko punottua köyttä (musta ja ruskea) tai velouria (sininen ja punainen). Köydet ovat 150cm pitkiä. Saatavana on myös seinäkiinnike köydelle.

Aita Flexi-vyöllä

Aitarakenne Flexi-vöin. 93cm korkeat pylväät ovat viimeistelty satiinikromin sävyyn tai mustiksi maalattuina. Pylväissä on raskas metallijalusta (8kg). Vyöt ovat väriltään mustia. Vyön pituus on peräti 250cm. Saatavana on myös seinäkiinnitteinen vyöyksikkö.

Nimineulat

Nimineula magneettinen

Nimineula magneettikiinnityksellä. Materiaalina kestävä muovi. Koko 64×12,5mm.

Nimineula kaareva

Kaareva nimineula kirkkaasta muovista. Koko 80x32mm. Varustettu klipsillä ja hakaneulalla.

Nimineula

Suora nimineula kirkkaasta muovista. Koko 65x35mm. Varustettu klipsillä ja hakaneulalla.

Lisävarusteet

Liitutaulukynät

Laadukkaat liitutaulukynät soveltuvat kaikille liitutaulumalleille sekä lasille ja peilipinnalle. Saatavana useita värejä, 3mm ja 15mm mallit.

Suojamuovit

Heijastamaton etupinta A-telineisiin ja muihin SnapFrame-kehyksiin. Pinta suojaa tulosteita haalistavalta UV-säteilyltä sekä manuaaliselta hankaukselta.

Säänkestävä julistetasku

Patentoitu säänkestävä julistetasku A-telineisiin ja SnapFrame-kehyksiin. Juliste on taskun sisällä suojassa kosteudelta ja lialta.