Kiinteistötarvikkeet

Viittaopasteet & kilvet

Viittaopastepylväs Light

Erittäin tyylikäs kokonaisuus opastamaan tärkeimpiin risteyskohtiin joka sisältää sekä putken että siihen tulevat kilvet. Viittakilpi on polttomaalattu mustaksi molemmin puolin (puolihimmeä). Tekstitys laminoidulla väritulosteella. Väritulosteella saadaan kaikki mahdolliset värit. Putki on terästä ja putken halkaisia 60 mm 2 mm seinämällä ja polttomaalattu mustaksi (puolihimmeä). Voidaan kiinnittää maahan betoniperustalla.

Talonumerot & osoitekilvet

Liikennemerkit

Finn-Opasteelta saat kaikki viralliset käytössä olevat liikennemerkit ja tarvikkeet. Valmistusmateriaaleina käytämme Tielaitoksen (TIEL) vaatimusten mukaista liikennemerkkivaneria ja liikennemerkkialumiinia. Valmistamme myös yksilöllisiä liikennemerkkejä jolloin asiakas saa halutessaan tilattua toiveiden mukaisia liikennemerkkejä.

Opastekarttaratkaisut

Aluekartat

Aluekartat ovat ehdoton osa asuinalueen opastusta. Mahdollisissa hätätilanteissa pelastuslaitoksen ajoneuvot on ohjattava oikealle ovelle nopeasti ja varmasti. Karttaan merkitään pelastustiet ja kulkureitit kaikille oville. Kartta auttaa myös vierailijoita ja palveluntarjoajia, kuten takseja sekä tavarantoimittajien löytämään perille. Finn-Opasteet tarjoaa aluekartan suunnittelua, puhtaaksipiirtoa, valmistusta ja asennuspalvelua.

UPAS70

Tyylikäs opastaulu ulkotiloihin. Taulu soveltuu erinomaisesti kiinteistön aluekartaksi tai ohjekilveksi toimitilojen pihalle. Opastaulu muodostuu kahdesta alumiinisesta jalasta, säädettävistä paneelikiinnikkeistä sekä alumiinisesta grafiikkapinnasta. Grafiikka opastauluun toteutetaan suojalaminoituna liuotinväritulosteena asiakkaan toimittaman aineiston mukaisesti. Opastaulu voidaan perustaa maahan valamalla tai helposti valmiilla betonianturoilla. Opastaulun jalat ovat luonnonväriin anodisoitua alumiiniprofiilia (halk. 70mm). Paneelikiinnikkeet valmistetaan RST:stä ja grafiikkapaneeli on 1,5mm polttomaalattua alumiinia jonka jokainen sivu on särmätty jäykkyyden lisäämiseksi. Opasteen jalka soveltuu pienelle liikennemerkkianturalle P60/500 (28kg). Opastaulu toimitetaan osissa. Finn-Opasteet Oy voi myös suunnitella ja hyväksyttää opasteen grafiikat, esimerkiksi kiinteistökartan asemakaavapiirroksen pohjalta tai yrityksen mainoskiven graaffista ohjeistusta hyväksikäyttäen. Näistä töistä veloitamme erikseen. Kysy tarkemmat tiedot myyjiltämme. Verkkokaupassamme on myynnissä kaksi eri paneelikokoa mutta opasteen paneelin voi tilata haluamaansa kokoon mittatilaustyönä. Kysy tarkemmat tiedot myyjiltämme.

UPAS76

Upas opasteita on valmistettu jo 10 vuoden ajan ja ne ovat käytössä osoittaneet kestävänsä ankarissakin olosuhteissa. UPAS76 opasteen ontelopaneelirakenne tekee siitä erittäin tukevan ja paneelin vaihto on silti hyvin helppoa. Rakenne on täysin symmetrinen molemmin puolin joten käytettävissä on molemmat puolet. Opastetta suunniteltaessa valittavana on opasteen koko, väritys, paneelien määrä, valaistus ja grafiikkaoptio. Eri vaihtoehtoja on lukematon määrä. Itse viesti on tietenkin tärkein osa ja se toteutetaan valokuvan tarkoilla tulosteilla, jotka laminoidaan maksimaalisen keston saavuttamiseksi.

Ilmoitustaulut sisäkäyttöön

Ilmoitustaulut O-Sarja

Taulun rakenne takaa erinomaisen kestävyyden sekä suojan informaatiolle. Taulun kansi avautuu sivulle ja on varustettu kestävällä lukolla joka on suojassa taulun sivussa. Taulu on tiivistetty jotta ilmastoinnin pyörittämä lika ei pääse kertymään rakenteeseen. Kannen nurkat on varustettu turva-kulmin. Taulu voidaan varustaa joko korkki- tai teräspohjalla. Teräspohja soveltuu magneettikiinnitykselle ja korkkipohjaan informaatio voidaan kiinnittää nastoin tai neuloin.

Porrastaulut

Finn-Opasteet Oy on kehittänyt uuden ajan porrastaulun. Porrastaulut ovat alumiinirakenteensa ansiosta varmoja ratkaisuja aulatiloihin ja rappuihin. Porrastaulun ikkuna on vahvaa polykarbonaattia. Informaation suojaamiseksi kansi on tiivistetty ohuella silikooninauhalla. Taulun pohja on polttomaalattua terästä ja soveltuu magneetti-kiinnitykseen sekä tussitauluksi. Asukkaiden nimet tulostetaan elektronisesti ja tiedotteet kuten järjestyssäännöt tai saunavuorolistat kiinnitetään magneetein. Lopputulos on kestävä, tyylikäs ja helposti päivitettävä taulu. Porrastaulun kumppaniksi suosittelemme kestävää Bulletin Board -ilmoitustaulua. Sisäsyvyys vain 13 mm. Katso koot & tarkemmat tuotetiedot tuote-esitteestämme.

Ilmoitustaulut S-Sarja

Taulussa on lukittava alumiini-kehystetty kansi ja pölyltä sekä lialta suojattu kiinnityspinta informaatiolle. Informaatio voidaan kiinnittää tauluun helposti magneetein..

Ilmoitustaulu XS-Sarja

Edullinen ja kevyt ilmoitustaulu sylinterilukolla sisäkäyttöön. Akryylinen etulevy, saranat sivulla. Saatavilla magneettisella teräspinnalla tai korkkipinnalla. Magneettisella teräspinnalla varustettuun tauluun voi kirjoittaa taulutussilla ja se soveltuu magneettikiinnitykseen. Lisäturvallisuutta tuo muoviset pyöristetyt kulmat. Taulun sisäsyvyys 12 mm. Katso koot & tarkemmat tuotetiedot tuote-esitteestämme.

Ilmoitustaulu SL-Sarja

Ilmoitustaulu sylinterilukolla sisäkäyttöön. Taulu tarjoaa mahdollista turvallisuutta. Paloluokiteltu B1. Muoviset pyöristetyt kulmat ja ovet karkaistua lasia, heijastus hyvin vähäistä – ihanteellinen sisätiloihin käytäville ja poistumisreiteille. Saatavilla magneettisella teräspinnalla tai korkkipinnalla. Magneettisella teräspinnalla varustettuun tauluun voi kirjoittaa taulutussilla ja se soveltuu ilmoitusten magneettikiinnitykseen. Korkkipinnalla varustettu malli luonnonkorkkia, tausta metallia. Ilmoitukset kiinnitetään tauluun nastoin. Sisäsyvyys 30 mm. Katso kaikki koot & tarkemmat tuotetiedot tuote-esitteestämme.

Ilmoitustaulut ulkokäyttöön

Ilmoitustaulut T-Sarja

T-sarjan ilmoitustaulut ovat laadukkaita ilmoitustauluja jotka soveltuvat niin sisä- kuin ulkokäyttöön. Tauluissa on tukeva alumiinirunko, lukittava kansi turvalasilla ja teräspohja. Taulun vankka alumiinikehys sulkeutuu siten, että alempi reunus peittyy joten taulu ei sisällä teräviä kulmia sulkeutumismallinsa ansioista. Taulu sisältää 3 silikonitiivistettä IP56-suojausluokan säänkestävyyttä varten. Taulussa on 4 mm:n karkaistu turvalasi. Kannen lasi voidaan pinnoittaa graffiti-suojakalvolla (lisävaruste) jolloin töhryt on helppo poistaa. Teräspohja soveltuu magneettikiinnitykselle sekä tussitauluksi. Pohjaan voidaan lisätä BulletinBoard -kiinnityspinta nastakiinnitystä varten. Kevyemmät mallit on on varustettu aukipysymistä varten teräksisillä tukivarsilla, suuremmat koot avautuvat kaasujousilla. Taulu voidaan varustaa 12/24V LED-valaistuksella (lisävaruste) ja omilla jaloillaan. Taulut on mahdollista saada perinteisen anodisoidun alumiinin lisäksi neljässä perusvärissä; musta, valkoinen, punainen ja sininen (ei verkkokauppatuote). Taulun voi maalauttaa mihin tahansa RAL sävyyn (lisävaruste). Tauluun on mahdollista saada lisävarusteena: – Graffitisuojaus kanteen – LED-valaistus (taulun sisälle) – BulletinBoard -kiinnityspinta – Rungon maalaus RAL-sävyyn Kysy lisävarusteista myyjältä: pauli.paavonen@finn-opasteet.fi tai 09 2790 8050

Ilmoitustaulu L-Sarja

FErittäin korkealaatuinen ulkokäyttöön tarkoitettu ilmoitustaulu. Vankka alumiinirakenteinen taulu vaativaankin käyttöön. Taulun kansi varustetaan turvalasilla ja kaasupumpuilla ja kannen lukitus on taulun alapinnassa suojassa kosteudelta ja lialta. Taulu on myös mahdollista varustaa jaloin. Turvalasilla varustettu kansi toimii kahden kaasupumpun avustamana. Taulun lasi on 4 mm:n karkaistua turvalasia. Kannen lasi voidaan pinnoittaa graffiti-suojakalvolla (lisävarsute) jolloin töhryt on helppo poistaa. Kannen lukitus on tyylikkäästi taulun alareunassa. Vankka anodisoitu alemman reunuksen yli sulkeutuva kehyslista. Yli menevän kehyslista ei sisällä teräviä kulmia nerokkaan sulkeutumismallinsa ansiosta. Teräspohja soveltuu magneettikiinnitykselle sekä tussitauluksi. Pohjaan voidaan lisätä BulletinBoard -kiinnityspinta nastakiinnitystä varten. Lisähintaan taulu voidaan varustaa Abloy -lukoilla jotka on mahdollista sarjoittaa kiinteistön muihin lukkoihin. Taulu voidaan varustaa 12/24V LED-valaistuksella. Taulun voi maalauttaa mihin tahansa RAL sävyyn lisähinnasta (lisävaruste). Taulujen mitat: Malli: | Ulkomitta: | Sisämitta: L6 | 792x747mm | 660x615mm L8 | 1012x747mm | 880x615mm L9 | 792x1054mm | 660x922mm L12 | 1012x1054mm | 880x922mm L15 | 1232x1054mm | 1100x922mm L18 | 1452x1054mm | 1320x922mm L21 | 1672x1054mm | 1540x922mm L24 | 1892x1054mm | 1760x922mm L27 | 2115x1054mm | 1980x922mm Tauluun on mahdollista saada lisävarusteena: – Graffitisuojaus kanteen – Valaisin (taulun sisälle) – Abloy-lukot, tavallisten sijaan – BulletinBoard -kiinnityspinta – Rungon maalaus RAL-sävyyn Kysy lisävarusteista myyjältä: pauli.paavonen@finn-opasteet.fi tai 09 2790 8050

Porras-, kangas-, korkki- ja tussitaulut

Porrastaulut

Finn-Opasteet Oy on kehittänyt uuden ajan porrastaulun. Porrastaulut novat alumiinirakenteensa ansiosta varmoja ratkaisuja aulatiloihin ja rappuihin. Porrastaulun ikkuna on vahvaa polykarbonaattia. Informaation suojaamiseksi kansi on tiivistetty ohuella silikooninauhalla. Taulun pohja on polttomaalattua terästä ja soveltuu magneetti-kiinnitykseen sekä tussitauluksi. Asukkaiden nimet tulostetaan elektronisesti ja tiedotteet kuten järjestyssäännöt tai saunavuorolistat kiinnitetään magneetein. Lopputulos on kestävä, tyylikäs ja helposti päivitettävä taulu. Porrastaulun kumppaniksi suosittelemme kestävää Bulletin Board -ilmoitustaulua. Sisäsyvyys vain 13 mm. Katso koot & tarkemmat tuotetiedot tuote-esitteestämme.

Bulletin board -taulut

Ilmoitustaulu joka kestää kovaa käyttöä ja kosteita tiloja. Ihanteellinen ilmoitustaulu vaativiin olosuhteisiin esim. yleisiin porraskäytäviin. Taulun kehys on luonnonväriin anodisoitua alumiinia ja taulupinta on erittäin kestävää linoleum pohjaista Bulletin Boardia. Bulletin Board on vahva ja kimmoisa materiaali, se ei murene eikä rapistu korkin ja huokoisen kuitulevyn tavoin. Taulujen pintavaihtoehtoina on 15 eri väristä Bulletin Board päällystettä. Tauluista löytyy yksi varastokoko (696x521mm harmaa) joka sopii ilmoitustaulu/porrastaulu S4:n. Muita kokoja valmistamme asiakkaan mittojen mukaan.

Kangastaulut

Kangastaulut anodisoidulla alumiinikehyksellä sisäkäyttöön. Taulut kulmat varustettu muovisilla turvakulmilla. Taulun pinta on kangasta jonka alla luonnonkorkkipinta. Soveltuu sekä pysty- että vaakasuuntaan asennettavaksi. Taulut on helppo helppo asentaa. Kiinnitystapoja on kaksi. Joko piiloon jäävä kiinnitys kulmista tai 4:llä kiinnityskoukulla. HUOM! 512x696mm kangastaulua on saatavilla vain harmaalla kangaspinnalla. 512x696mm kangastaulu toimitetaan harmaalla kangaspinnalla vaikka valitsisit jonkin muun värin.

Korkkitaulut

Korkkitaulut anodisoidulla alumiinikehyksellä sisäkäyttöön. Taulut kulmat varustettu muovisilla turvakulmilla. Taulun pinta luonnonkorkkipinta. Soveltuu sekä pysty- että vaakasuuntaan asennettavaksi. Taulut on helppo helppo asentaa. Kiinnitystapoja on kaksi. Joko piiloon jäävä kiinnitys kulmista tai 4:llä kiinnityskoukulla.

Tussitaulut

Tussitaulu kuivapyyhittävällä lakatulla teräspinnalla. Hopeaeloksoitu alumiinikehys, jossa muoviset pyöristetyt turvakulmat. Tauluun voi kirjoittaa ja se on magneettinen. Laadukas teräspinta johon voi käyttää merkintäkyniä ja magneetteja. Mukana toimitetaan hopeaeloksoitu kynäkouru kyniä varten. Taulu on helppo asentaa. Kiinnitys joko piiloon jäävillä kiinnityskulmilla tai neljällä kiinnityskoukulla (kiinnitystarvikkeet sisältyvät). Soveltuu sekä pysty- että vaakasuuntaan asennettavaksi. Mitat: Malli: | Koko: | Kirjoituspinta: WBNECS60x45 | 600x450mm | 566x416mm WBNECS90x60 | 900x600mm | 866x566mm WBNECS90x120 | 1200x900mm | 1166x866mm WBNECS90x180 | 1800x900mm | 1766x866mm WBNECS100x150 | 1500x1000mm | 1466x966mm WBNECS100x200 | 2000x1000mm | 1966x966mm

Polkupyörätelineet

Polkypyöräteline moduli 1

Modulaarisia telineitä voidaan yhdistää peräkkäin haluttu määrä jolloin saavutetaan oikean mittainen teline. Materiaalina sinkitty teräs. 660x320x 551mm.

Polkypyöräteline moduli 2

Modulaarisia telineitä voidaan yhdistää peräkkäin haluttu määrä jolloin saavutetaan oikean mittainen teline. Materiaalina sinkitty teräs. 880x407x551mm.

Polkupyöräteline mainospaikalla

Modulaarisia telineitä voidaan yhdistää peräkkäin haluttu määrä jolloin saavutetaan oikean mittainen teline. Materiaalina pyörätelineessä on sinkitty teräs ja Snapframe kehyksessä anodisoitu alumiini. jalustan koko 594×420. Snapframe kehykseen mahtuu A2-kokoinen tuloste.

Tuhkakupit

Pyöreä tuhkakuppi

Kupissa on lukittava sisäkartio jonka avulla tuhkat on helppo poistaa siististi. Kupin mukana toimitetaan seinäkiinnike, avain sekä pieni harja puhdistusta varten. Mitat 80 x 480 x 108mm (leveys x korkeus + syvyys).

Kulmikas tuhkakuppi

Kupissa on lukittava tuhkasäiliö joka on helppo tyhjentää siististi. Kupin mukana toimitetaan seinäkiinnike, avain sekä pieni harja puhdistusta varten. Mitat 80 x 480 x 108mm (leveys x korkeus + syvyys).