Kiinteistötarvikkeet

Viittaopasteet & kilvet

Viittaopaste Light

Tyylikäs ja helppo viittaopastekokonaisuus  opastamaan piha-alueiden tärkeimpiin risteyskohtiin. Kokonaisuus sisältää sekä putken että siihen tulevat kilvet kiinnikkeineen.
Opasteet maalataan kauttaaltaan mustaksi ja tekstitys toteutetaan teippaamalla. Viitan koko on 450x100mm.

Osoite- ja talonumerokilvet

Osoitekilvet ja talonumerokilvet toteutetaan kestävästä polttomaalatusta alumiinista ja teipataan pysyväismerkintäkalvoin.
Kilpien pohjat voidaan teipata heijastavin liikennemerkkikalvoin.
Vaihtoehtoisesti merkinnät voidaan toteuttaa metallikirjaimin.

Liikennemerkit

Finn-Opasteelta saat kaikki viralliset uuden standardin mukaiset liikennemerkit ja tarvikkeet. Valmistusmateriaaleina käytämme Tielaitoksen (TIEL) vaatimusten mukaisiä liikennemerkkivaneria sekä liikennemerkkialumiinia.
Valmistamme myös yksilöllisiä liikennemerkkejä asiakkaan toiveiden mukaan.

Opastekarttaratkaisut

Aluekartat

Aluekartat ovat tärkeä osa asuinalueen opastusta. Mahdollisissa hätätilanteissa pelastuslaitoksen ajoneuvot on ohjattava oikealle ovelle nopeasti ja varmasti. Kartta auttaa myös vierailijoita ja palveluntarjoajia, kuten takseja sekä tavarantoimittajien löytämään perille.
Finn-Opasteet tarjoaa aluekartat suunnittelusta, toteutukseen ja aina asennukseen asti. Saatavana on seinäkiinnitteisiä ja vapaasti seisovia opasterakenteita, jokaisen kiinteistön tarpeisiin.

UPAS70

Tyylikäs opastaulu piha-alueelle. Opaste soveltuu erinomaisesti kiinteistön aluekartaksi tai ohjekilveksi toimitilojen pihalle. Opastaulu muodostuu kahdesta alumiinisesta profiilijalasta, säädettävistä RST-paneelikiinnikkeistä sekä alumiinisesta grafiikkapanelista. Grafiikka opastauluun toteutetaan suojalaminoituna väritulosteena asiakkaan toimittaman aineiston mukaisesti. 
Taulu voidaan tovottaessa maalata haluttuun RAL-sävyyn.

UPAS76

Upas opasteita on valmistettu jo 15 vuoden ajan ja ne ovat käytössä osoittaneet kestävänsä ankarissakin olosuhteissa. UPAS76 on opastaulujen aatelia ja täyttää kovimmatkin vaatimukset ulkonäön, kestävyyden ja päivitettävyyden suhteen.
Rakenne on kauttaaltaan polttomaalattu ja täysin symmetrinen, joten käytettävissä on aina taulun molemmat puolet. 
Kysy lisää modulaarisen opasteen mahdollisuuksista.

Ilmoitustaulut sisäkäyttöön

Ilmoitustaulut O-Sarja

O-sarja on sisäilmoitustaulujen uusi haastaja. Sen valtteina ovat turvallisuus sekä tiiviys. Rakenteen kulmat on varustettu turvallisin muovipäädyin ja kannen muoto peittää kaikki saumat ja urat. Kannen lukkokin on asennettu taulun sivustalle.
Kuten muissakin ilmoitustauluissamme taulun rakenne on anodisoitua alumiinia ja kiinnnityspinta polttomaalattua alumiinia.
Taulun mitoitus on suunniteltu sisään mahtuvan A4-arkkimäärän mukaan.

Porrastaulut S-sarja

S-sarja on porrastaulujen uusi klassikko. Tätä taulumallia löytyy jo sadoista porraskäytävistä pitkin Suomea. Vankaa alumiinirakenne ja monipuoliset kokovaihtoehdot tekevät siitä varman valinnan niin porras- kuin ilmoitustauluksi.
Taulu voidaan varustaa 18mm nimipaneelein joihin nimet voidaan tulostaa Dymo ja Brother tulostimin tai vaihtoehtoisesti nimet ja tiedotteet voidaan tulostaa paperille joka kiinnitetään tauluun magneetein.

Ilmoitustaulu SL-Sarja

Lukittava ilmoitustaulu liukulasein.
Taulu soveltuu erinomaisesti kiinteistön käytävälle tai muuhun ahtaaseen tilaan jossa oven avaamiselle ei välttämättä ole tilaa. Lasit liukuvat taulussa muovikiskoilla ja ne voidaan lukita paikoilleen.
Taulun nurkat on varustettu turvallisin muovisin kulmapaloin ja rakenne on muuten kestävää alumiiniprofiilia.
Taulua on saatavilla useissa vakiomitoissa. Katso tarkemmat tiedot oheisesta esitteestä.

Ilmoitustaulut ulkokäyttöön

Ilmoitustaulut T-Sarja

T-sarjan ilmoitustaulut ovat rakenteeltaan ohuita ja erittäin tiiviitä. Rakenne on vain n. 47mm syvä ja kolminkertaisella tiivistyksellä taulun IP-luokitus on peräti IP56.
Taulun runko sekä kansi ovat alumiiniprofiilia ja kiinnityspinta on magneeteille soveltuvaa polttomaalattua terästä.
Saranoitu kansi on aina varustettu turvalasilla sekä lukolla. Suuremmat koot on varustettu kaasupumpuin ja pienemmät metallisella tukivarrella.

Ilmoitustaulu L-Sarja

L-sarjan ilmoitustaulut ovat erittäin vankkarakenteisia ja suuremman ilmatilan sekä painovoimaisen ilmankierron ansiosta ne vastustavat erinomaisesti huurtumista.
Vankka rakenne mahdollistaa suurtenkin taulujen pystyttämisen omin jaloin.
Taulun kansi on aina varustettu kaasupumpuin sekä painonappilukoin.
Taulu voidaan myös varustaa Abloy-lukoin, BulletinBoard-kiinnityspinnalla ja LED-valaistuksella.

Korkki-, Kangas- ja BulletinBoard-taulut

Bulletin board -taulut

Ilmoitustaulu joka kestää kovaa käyttöä ja kosteita tiloja. Ihanteellinen ilmoitustaulu vaativiin olosuhteisiin esim. yleisiin porraskäytäviin. Taulun kehys on luonnonväriin anodisoitua alumiinia ja taulupinta on erittäin kestävää linoleum pohjaista Bulletin Boardia. Bulletin Board on vahva ja kimmoisa materiaali, joka ei rapistu korkin ja huokoisen kuitulevyn tavoin. Tauluja on saatavana useassa eri värissä.

Kangastaulut

Kangastaulut anodisoidulla alumiinikehyksellä sisäkäyttöön. Taulut kulmat varustettu muovisilla kulmaploilla jotka piilottavat alleen kiinnitysreijät. Taulun pinta on kangasta jonka alla on huokoinen kuitupinta.
Taulut helppo asentaa ja ne voidaan käyttää pysty- tai vaakamallisina.
Vakiovärinä taulun kangaspinta on harmaa, mutta erikoistilauksena kangas voidaan tilata myös sinisenä, punaisena tai vihreänä.

Korkkitaulut

Korkkitaulut anodisoidulla alumiinikehyksellä sisäkäyttöön. Taulujen kulmat on varustettu muovisilla kulmapaloilla, jotka piilottavat alleen taulun kiinnitysreijät. Taulun pinta on joustavaa luonnonkorkkipinta, jonka takana on huokoisa kuitupinta. Taulut soveltuvat sekä pysty- että vaakasuuntaan asennettavaksi. 
Taulun ehdottomia valtteja ovat helppous ja houkutteleva hinta.

Tuhkakupit

Pyöreä tuhkakuppi

Kupissa on lukittava sisäkartio jonka avulla tuhkat on helppo poistaa siististi. Kupin mukana toimitetaan seinäkiinnike, avain sekä pieni harja puhdistusta varten. Mitat 80 x 480 x 108mm (leveys x korkeus + syvyys).

Kulmikas tuhkakuppi

Kupissa on lukittava tuhkasäiliö joka on helppo tyhjentää siististi. Kupin mukana toimitetaan seinäkiinnike, avain sekä pieni harja puhdistusta varten. Mitat 80 x 480 x 108mm (leveys x korkeus + syvyys).