Kuvatelineet

SnapFrame julistekehykset

SnapFrame Classic

Tuotteen etuina, helppokäyttöisyys, tyylikäs ulkonäkö ja varmatoimisuus. Kehyksen 25mm leveät saranoidut reunat aukeavat sivulle päin. Kehyksessä on ohut irrotettava akryylilevy, grafiikan suojaksi. Pohjalevynä 3mm paksu karhennettu tukeva muovilevy ABS mallia lukuunottamatta. ABS mallissa (saatavana vain A4 koossa) ohuempi ja sileämpi ABS muovilevy, jonka tukevuus riittää kyseiseen kokoon mutta näin tuotteesta on saatu edullisempi.

SnapFrame Turvakehys

Alumiininen 20mm saranakehys nopealla tulostekuvan vaihdolla vaihdolla. Tuotteen etuina, helppokäyttöisyys, tyylikäs ulkonäkö ja varmatoimisuus. Kehyksen 20mm leveät saranoidut reunat aukeavat sivulle päin. Kehyksessä on ohut irroitettava akryylilevy, grafiikan suojaksi. Turvakehyslista on varustettu voimakkaamilla avausjousilla, jolloin se on näyttävämpi ratkaisu suuremmille julisteille. Turvakehys on avattavissa vain muovivivulla (KRK). Avain ostettava erikseen kohdasta “Turvakehys avain”.

SnapFrame Compasso

Tyylikäs Design kehys printeille ja julisteille. Kehysmallissa kaksinkertainen 37mm kehyslista, joka mahdollistaa kehysten kiinnittämisen toisiinsa. Saatavana malleja sekä sisä- että ulkokäyttöön. Ulkokäyttöön tarkoitetuissa malleissa säänkestävä julistetasku suojaamassa printtiä.

SnapFrame Window

SnapFrame -kehys ikkunapintaan. 2-puoleinen! Sisäpuolelta asetetut julisteet näkyvät näyteikkunan molemmin puolin. Peiteprofiilit kiinnitetään ikkunalasin ulkopuolelle. Kehystä on saatavana sekä 25mm että 32mm reunalistalla.

Turvakehys avain (KRK)

Avaintyökalu turvakehysten avaamiseen. Materiaalina kestävä muovi ei naarmuta kehyksiä. Tuotekoodi: KRK

Ripustussarja (HSKR)

Vaijerisarja jossa vaijerit sekä kiinnityshakaset kattoripustusta varten.

Kevyet kiskojärjestelmät

Julistelista PosterSnapper

Alumiininen julistelistapari. Listat ovat alumiinia ja rakenteeltaan saranamalliset. Kuvan kiinnitys listoihin on erittäin helppoa ja alalista auttaa painollaan pitämään tulosteen suorassa. Pakkaukseen kuuluu kaksi listaa (ylös ja alas) joista toisessa ripustuskoukut. Ripustusvaijerit tilattava erikseen..

PosterSnapper vaijerisarja

Pakkaus sisältää kaksi vaijeria (1500mm) sekä ripustuskoukut.

Slide-In

Slide-In Infotopper

Jiiriin sahatut kulmat, omalla jalustallaan pystyssä, kehyslista 20mm, kaksipuoleinen, vaakasuuntainen, ulkokäyttöön. Juliste helppo vaihtaa – SlideIn-kehys, jossa eloksoitu hopeinen pinta. Pysyy pystyssä omalla jalustallaan – pohjassa korkealaatuinen kaksipuoleinen tarrateippi, jonka avulla telineen voi kiinnittää lähes mihin tahansa pintaan. Ihanteellinen myyntitelineille, huoltoasemille ja myyntitiskeille Infotopper A4: 210x297mm julisteelle Infotopper A3: 297x420mm julisteelle

Slide-In kuvakehykset

Jiiriin sahatut kulmat, kehyslista 20 mm tai 24 mm, kaksipuoleinen pystysuuntainen. Ihanteellinen kattoripustusta varten – juliste asetetaan ylhäältä; täydellinen ratkaisu näyteikkuna- ja myymälämainontaan. Suurempi suojaus – keskimmäisen harmaan styreenisuojalevyn molemmin puolin UV-suojatut heijastamattomat PVC-levyt. Kehyksen vakautta parannettu – 24 mm kehyslista julisteille, joiden koko on A2 tai suurempi. Vakiona pystysuunta.

Vaijerisarja (kattoripustus)

Vaijerisarja jossa vaijerit sekä kiinnityshakaset kattoripustusta varten.

Vapaasti seisovat julistetelineet

Julisteteline kaksipuoleinen

Kaksipuoleinen julisteteline, Snap-kehys 25 mm kehyslista hopeaeloksoitu alumiininen Snap-kehys kahden pylvään varassa. Tukeva – vankka jauhemaalattu metallijalusta.

Infoboard

Juliste- ja esiteteline, yksi- tai kaksipuoleinen. Tukeva – kaksi hopeaeloksoitua alumiinipylvästä, jalat ja poikkitangot. Julisteen vaihto helppoa – 25 mm:n alumiininen Snap-kehys jiiriin sahatuin kulmin. Paikat 3 x A4-kokoiselle maalattua terästä olevalle esitehyllylle julistenäytön kummallakin puolella.

Triboard

3-sivuinen omilla jaloillaan pystyssä, metallinen taustalevy kehyslista 32 mm, ulkokäyttöön. Erittäin vakaa – alumiinijalat, syöpymättömät metallilevyt, pohjassa porausreiät pysyvämpää kiinnitystä varten. Snap-kehykset, joissa UV-vakaat säänkestävätn heijastamattomat etulevyt ja integroidut reiät veden poisvalumista varten.

Julistepylonit

Julistepyloni XL

Julistepyloni XL Kaksipuoleinen, Snap-kehys 25 mm kehyslista kehyslista. Tyylikäs ja ohut muotoilu. Julisteen vaihto nopeaa ja helppoa – alumiininen 2 x A1-kokoinen Snap-kehys.

Julistepyloni

Kaksipuoleinen julistepyloni, alumiiniset Snap-kehyslistat ja ohut muotoilu. Julisteen vaihto nopeaa ja helppoa – alumiininen A2-kokoinen Snap-kehys.

T-Frame

T-Frame – Seinäripustus

T-Frame – Riippukiinnitys

T-Frame – Jaloin