Kuvatelineet

SnapFrame julistekehykset

SnapFrame Classic

Tyylikäs ja helppo kehys paperitulosteille. Tuote toimii erinomaisesti opasteeksi tai mainospaikaksi.
Kehyksessä on 25mm leveät saranoidut alumiinilistat, joiden ansiosta grafiikan vaihto on nopeaa ja vaivatonta. Grafiikan suojana on ohut heijastamaton akrylilevy. Saatavana on useita standardikokoja paperiarkkien ja julisteiden vakiomitoissa.

SnapFrame Security

SnapFrame Security on tavallisen saranakehyksen suojatumpi versio. Se soveltuu erinomaisesti julkisiin tiloihin sekä muihin paikkoihin joissa ilkivallan mahdollisuus on suurempi.
20mm alumiinikehys on muotoiltu siten että sen avaamiseen tarvitaan viputyökalu (KRK). Näin grafiikkaan on pääsy vain asiaan kuuluvilla tahoilla.

SnapFrame Window

SnapFrame Window on saranakehys ikkuna- ja lasipinnoille. Se soveltuu erinomaisesti esimerkiksi ulko-oveen aukioloajoille tai näyteikkunaan mainosjulisteille. 
Kehys kiinnitetään lasin sisäpuolelle, jolloin printtikin on suojassa sisätilassa. Kehys toimii 2-puoleisesti siten että ulos ja sisään voidaan näyttää erlaista informaatiota. 
Grafiikan vaihto on totuttuun tapaan nopeaa ja vaivatonta.

Turvakehys avain (KRK)

Avaintyökalu turvakehysten avaamiseen. Materiaalina kestävä muovi joka ei naarmuta kehystä. 

Ripustussarja (HSKR)

Vaijerisarja saranakehysten, julistekiskojen ja SlideInFrame-kehysten ripustamiseen. Mukana vaijerit sekä hakaset kehykselle.

Kevyet kiskojärjestelmät

Julistelista PosterSnapper

Alumiininen saranoitu julistelistapari. Kuvan vaihto on helppoa ja alalista auttaa painollaan pitämään tulosteen suorassa.

PosterSnapper vaijerisarja

Vaijerisarja saranakehysten, julistekiskojen ja SlideInFrame-kehysten ripustamiseen. Mukana vaijerit sekä hakaset kehykselle.

Slide-In

Slide-In Infotopper

2-puoleinen info- / mainoskehys myyntitiskien tai vaikka polttoainepumppujen päälle. Rakenne muodostuu alumiinisesta kehyksestä sekä tukevasta 2-puol. teipillä varustetusta jalasta. Saatavana A4- ja A3-koossa.

Slide-In kuvakehykset

2-puoleinen ripustettava info- / mainoskehys alumiinilistoin. Grafiikka vaihdetaan kehykseen yläreunan aukosta. Printtien suojana ohuet heijastamattomat akryylilevyt.
Kehyksen yläkulmissa koukut ripustamista varten.

Vaijerisarja (kattoripustus)

Vaijerisarja saranakehysten, julistekiskojen ja SlideInFrame-kehysten ripustamiseen. Mukana vaijerit sekä hakaset kehykselle.

Vapaasti seisovat julistetelineet

Infoboard

2-puoleinen informaatioteteline paperiprinteille. Omin jaloin varustettu teline voidaan tuoda opastettavan kohteen tai kulkureitin vierelle. Grafiikan vaihto saranakehyksiin on nopeaa ja vaivatonta. Saatavana A1- ja 70x100cm koossa.

Julistepyloni

Kaksipuoleinen julistepyloni, alumiinisin saranakehyksin. Rakenne on 2-puoleinen ja sen etupinnat ovat kokonaan käytettävissä grafiikalle. Telieessä on tilat kahdelle allekkaiselle A1-koon julisteelle. Rakenteen kokonaiskorkeus on n. 170cm.

T-Frame

T-Frame valaistu kuvaseinä

T-Frame on monipuolinen valaistujen kuvaseinäkkeiden sarja. Kokonaisuus muodostuu alumiinisesta kehyksestä, kankaisesta grafiikkapinnasta ja sisäänrakennetusta valaistuksesta. 
T-Frame mahdollistaa suurten pintojen valjastamisen mainos- tai opastekäyttöön.