Ilmoitustaulut

Ilmoitustaulut S-Sarja

S-sarja on ilmoitustaulujen klassikko. Tätä taulumallia löytyy jo sadoista porraskäytävistä pitkin Suomea. Vankaa alumiinirakenne ja monipuoliset kokovaihtoehdot tekevät siitä varman valinnan niin porras- kuin ilmoitustauluksi.
Taulu voidaan varustaa 18mm nimipaneelein joihin nimet voidaan tulostaa Dymo ja Brother tulostimin tai vaihtoehtoisesti nimet ja tiedotteet voidaan tulostaa paperille joka kiinnitetään tauluun magneetein.

Ilmoitustaulut SL-Sarja

S-sarja on porrastaulujen uusi klassikko. Tätä taulumallia löytyy jo sadoista porraskäytävistä pitkin Suomea. Vankaa alumiinirakenne ja monipuoliset kokovaihtoehdot tekevät siitä varman valinnan niin porras- kuin ilmoitustauluksi.
Taulu voidaan varustaa 18mm nimipaneelein joihin nimet voidaan tulostaa Dymo ja Brother tulostimin tai vaihtoehtoisesti nimet ja tiedotteet voidaan tulostaa paperille joka kiinnitetään tauluun magneetein.

Ilmoitustaulut O-Sarja

O-sarja on sisäilmoitustaulujen uusi haastaja. Sen valtteina ovat turvallisuus sekä tiiviys. Rakenteen kulmat on varustettu turvallisin muovipäädyin ja kannen muoto peittää kaikki saumat ja urat. Kannen lukkokin on asennettu taulun sivustalle.
Kuten muissakin ilmoitustauluissamme taulun rakenne on anodisoitua alumiinia ja kiinnnityspinta polttomaalattua alumiinia.
Taulun mitoitus on suunniteltu sisään mahtuvan A4-arkkimäärän mukaan.

Ilmoitustaulut ulkokäyttöön

T-Sarja

T-sarjan ilmoitustaulut ovat rakenteeltaan ohuita ja erittäin tiiviitä. Rakenne on vain n. 47mm syvä ja kolminkertaisella tiivistyksellä taulun IP-luokitus on peräti IP56.
Taulun runko sekä kansi ovat alumiiniprofiilia ja kiinnityspinta on magneeteille soveltuvaa polttomaalattua terästä.
Saranoitu kansi on aina varustettu turvalasilla sekä lukolla. Suuremmat koot on varustettu kaasupumpuin ja pienemmät metallisella tukivarrella.

Ilmoitustaulut L-Sarja

L-sarjan ilmoitustaulut ovat erittäin vankkarakenteisia ja suuremman ilmatilan sekä painovoimaisen ilmankierron ansiosta ne vastustavat erinomaisesti huurtumista.
Vankka rakenne mahdollistaa suurtenkin taulujen pystyttämisen omin jaloin.
Taulun kansi on aina varustettu kaasupumpuin sekä painonappilukoin.
Taulu voidaan myös varustaa Abloy-lukoin, BulletinBoard-kiinnityspinnalla ja LED-valaistuksella.

Porras-, kangas-, korkki- ja tussitaulut

Porrastaulut

S-sarja on porrastaulujen uusi klassikko. Tätä taulumallia löytyy jo sadoista porraskäytävistä pitkin Suomea. Vankaa alumiinirakenne ja monipuoliset kokovaihtoehdot tekevät siitä varman valinnan  porras- ja ilmoitustauluksi.
Taulu voidaan varustaa 18mm nimipaneelein joihin nimet voidaan tulostaa Dymo ja Brother tulostimin tai vaihtoehtoisesti nimet ja tiedotteet voidaan tulostaa paperille joka kiinnitetään tauluun magneetein.

Bulletin board -taulut

Ilmoitustaulu joka kestää kovaa käyttöä ja kosteita tiloja. Ihanteellinen ilmoitustaulu vaativiin olosuhteisiin esim. yleisiin porraskäytäviin. Taulun kehys on luonnonväriin anodisoitua alumiinia ja taulupinta on erittäin kestävää linoleum pohjaista Bulletin Boardia. Bulletin Board on vahva ja kimmoisa materiaali, joka ei rapistu korkin ja huokoisen kuitulevyn tavoin. Tauluja on saatavana useassa eri värissä.

Kangas- ja korkkitaulut

Kangas- ja korkkitaulut anodisoidulla alumiinikehyksellä sisäkäyttöön. Taulujen kulmat  on varustettu muovisilla kulmaploilla jotka piilottavat alleen kiinnitysreijät. Taulun pinta on joko kangasta tai luonnonkorkkia..
Taulut helppo asentaa ja ne voidaan käyttää pysty- tai vaakamallisina.
Vakiovärinä taulun pinta on harmaata kangasta tai luonnonkorkkia. 

 

Tarvikkeet

Brother P-Touch P-700

Tarratulostin nimiluiskien ja merkintätarrojen toteuttamiseen. Helppokäyttöinen laite tarjoaa lukuisia vaihtoehtoja merkintään.

Nastat

100kpl pakkaus nastoja, korkki- ja kangaspintaisille tauluille. Nastat soveltuvat myös BulletinBoard-tauluille.

Tarvikesarja

Tarvikesarja tussitauluille. Sarja sisältää: 4 tussia, 8 valkoista ja sinistä magneettia, taulupyykimen sekä puhdistusaineen.

Puhdistusaine tussitauluille

Pudistusaine tussitauluille. 250ml pumppusuihke.

Tussisarja 

Värit: musta, sininen, punainen ja vihreä. Tussit soveltuvat myös kaikille teräspohjaisille ilmoitustauluille.

Tussitaulun pyyhin

Taulupyyhin valko- sekä ilmoitustauluille. Pyyhin sisältää magneetin jolla se pysyy taulussa.

Taulumagneetti 20mm

Taulumagneetti 35mm