Ilmoitustaulut

Ilmoitustaulut XS-Sarja

Edullinen ja kevyt ilmoitustaulu sylinterilukolla sisäkäyttöön sisäkäyttöön. Akryylinen etulevy, saranat sivulla. Saatavilla magneettisella teräspinnalla tai korkkipinnalla. Magneettisella teräspinnalla varustettuun tauluun voi kirjoittaa taulutussilla ja se soveltuu magneettikiinnitykseen. Lisäturvallisuutta tuo muoviset pyöristetyt kulmat. Taulun sisäsyvyys 12 mm. Katso koot & tarkemmat tuotetiedot tuote-esitteestämme.

Ilmoitustaulut S-Sarja

Taulussa on lukittava alumiini-kehystetty kansi ja pölyltä sekä lialta suojattu kiinnityspinta informaatiolle. Informaatio voidaan kiinnittää tauluun helposti magneetein. Saatavana B1-paloluokitettu versio.

Ilmoitustaulut SL-Sarja

Ilmoitustaulu sylinterilukolla sisäkäyttöön. Taulu tarjoaa mahdollista turvallisuutta. Paloluokiteltu B1. Muoviset pyöristetyt kulmat ja ovet karkaistua lasia, heijastus hyvin vähäistä – ihanteellinen sisätiloihin käytäville ja poistumisreiteille. Saatavilla magneettisella teräspinnalla tai korkkipinnalla. Magneettisella teräspinnalla varustettuun tauluun voi kirjoittaa taulutussilla ja se soveltuu ilmoitusten magneettikiinnitykseen. Korkkipinnalla varustettu malli luonnonkorkkia, tausta metallia. Ilmoitukset kiinnitetään tauluun nastoin. Sisäsyvyys 30 mm. Katso kaikki koot & tarkemmat tuotetiedot tuote-esitteestämme.

Ilmoitustaulut O-Sarja

aulun rakenne takaa erinomaisen kestävyyden sekä suojan informaatiolle. Taulun kansi avautuu sivulle ja on varustettu kestävällä lukolla joka on suojassa taulun sivussa. Taulu on tiivistetty jotta ilmastoinnin pyörittämä lika ei pääse kertymään rakenteeseen. Kannen nurkat on varustettu turva-kulmin. Taulu voidaan varustaa joko korkki- tai teräspohjalla. Teräspohja soveltuu magneettikiinnitykselle ja korkkipohjaan informaatio voidaan kiinnittää nastoin tai neuloin.

Ilmoitustaulut ulkokäyttöön

Julistetaulu Premium

Julistetaulu Premium LED

Ilmoitustaulut T-Sarja LED

Vankkarakenteinen ja helppokäyttöinen LED-valaistu ilmoitustaulu vaativiin olosuhteisiin. Taulun rakenne suojaa informaatiota erinomaisesti lialta ja kosteudelta. Arkit kiinnitetään tauluun magneetein. Taulun kansi on lukittava. Taulu on myös mahdollista varustaa jaloin.

Ilmoitustaulut T-Sarja

Vankkarakenteinen ja helppokäyttöinen ilmoitustaulu vaativiin olosuhteisiin. Taulun rakenne suojaa informaatiota erinomaisesti lialta ja kosteudelta. Arkit kiinnitetään tauluun magneetein.Taulun kansi on lukittava. Taulujen runko on luonnonväriin anodisoitua alumiinia ja taustalevy polttomaalattua terästä. Taulun kansi on varustettu lukolla ja turvalasilla. Taulu on myös mahdollista varustaa jaloin.

Ilmoitustaulut L-Sarja

Tyylikäs ulkokäyttöön tarkoitettu ilmoitustaulu. Vankkarakenteinen helppokäyttöinen ilmoitustaulu vaativiin olosuhteisiin. Taulun rakenne suojaa informaatiota erinomaisesti lialta ja kosteudelta. Arkit kiinnitetään tauluun magneetein. Taulun kansi on luonnonväriin anodisoitua alumiinia joka on varustettu turvalasilla ja kaasupumpuilla. Taulun kansi on lukittava. Taulu on myös mahdollista varustaa jaloin.

Porras-, kangas-, korkki- ja tussitaulut

Porrastaulut

Finn-Opasteet Oy on kehittänyt uuden ajan porrastaulun. Porrastaulut ovat alumiinirakenteensa ansiosta varmoja ratkaisuja aulatiloihin ja rappuihin. Porrastaulun ikkuna on vahvaa polykarbonaattia. Informaation suojaamiseksi kansi on tiivistetty ohuella silikooninauhalla. Taulun pohja on polttomaalattua terästä ja soveltuu magneetti-kiinnitykseen sekä tussitauluksi. Asukkaiden nimet tulostetaan elektronisesti ja tiedotteet kuten järjestyssäännöt tai saunavuorolistat kiinnitetään magneetein. Lopputulos on kestävä, tyylikäs ja helposti päivitettävä taulu. Porrastaulun kumppaniksi suosittelemme kestävää Bulletin Board -ilmoitustaulua. Sisäsyvyys vain 13 mm. Katso koot & tarkemmat tuotetiedot tuote-esitteestämme.

Bulletin board -taulut

Ilmoitustaulu joka kestää kovaa käyttöä ja kosteita tiloja. Ihanteellinen ilmoitustaulu vaativiin olosuhteisiin esim. yleisiin porraskäytäviin. Taulun kehys on luonnonväriin anodisoitua alumiinia ja taulupinta on erittäin kestävää linoleum pohjaista Bulletin Boardia. Bulletin Board on vahva ja kimmoisa materiaali, se ei murene eikä rapistu korkin ja huokoisen kuitulevyn tavoin. Taulujen pintavaihtoehtoina on 15 eri väristä Bulletin Board päällystettä. Tauluista löytyy yksi varastokoko (696x521mm harmaa) joka sopii ilmoitustaulu/porrastaulu S4:n. Muita kokoja valmistamme asiakkaan mittojen mukaan..

Kangastaulut

Kangastaulut anodisoidulla alumiinikehyksellä sisäkäyttöön. Taulut kulmat varustettu muovisilla turvakulmilla. Taulun pinta on kangasta jonka alla luonnonkorkkipinta. Soveltuu sekä pysty- että vaakasuuntaan asennettavaksi. Taulut on helppo helppo asentaa. Kiinnitystapoja on kaksi. Joko piiloon jäävä kiinnitys kulmista tai 4:llä kiinnityskoukulla. HUOM! 512x696mm kangastaulua on saatavilla vain harmaalla kangaspinnalla. 512x696mm kangastaulu toimitetaan harmaalla kangaspinnalla vaikka valitsisit jonkin muun värin.

Korkkitaulut

Korkkitaulut anodisoidulla alumiinikehyksellä sisäkäyttöön. Taulut kulmat varustettu muovisilla turvakulmilla. Taulun pinta luonnonkorkkipinta. Soveltuu sekä pysty- että vaakasuuntaan asennettavaksi. Taulut on helppo helppo asentaa. Kiinnitystapoja on kaksi. Joko piiloon jäävä kiinnitys kulmista tai 4:llä kiinnityskoukulla.

Tussitaulut

Tussitaulu kuivapyyhittävällä lakatulla teräspinnalla. Hopeaeloksoitu alumiinikehys, jossa muoviset pyöristetyt turvakulmat. Tauluun voi kirjoittaa ja se on magneettinen. Laadukas teräspinta johon voi käyttää merkintäkyniä ja magneetteja. Mukana toimitetaan hopeaeloksoitu kynäkouru kyniä varten. Taulu on helppo asentaa. Kiinnitys joko piiloon jäävillä kiinnityskulmilla tai neljällä kiinnityskoukulla (kiinnitystarvikkeet sisältyvät). Soveltuu sekä pysty- että vaakasuuntaan asennettavaksi. Mitat: Malli: | Koko: | Kirjoituspinta: WBNECS60x45 | 600x450mm | 566x416mm WBNECS90x60 | 900x600mm | 866x566mm WBNECS90x120 | 1200x900mm | 1166x866mm WBNECS90x180 | 1800x900mm | 1766x866mm WBNECS100x150 | 1500x1000mm | 1466x966mm WBNECS100x200 | 2000x1000mm | 1966x966mm

Tarvikkeet

Brother P-Touch P-700

Nastat

100kpl nastoja, korkki- ja kangaspintaisille tauluille.

Tarvikesarja

Tarvikesarja tussitauluille. Sarja sisältää: – 4kpl (punainen, vihreä, musta ja sininen) – 8kpl 20mm sinisiä magneetteja – 8kpl 35mm valkoisia magneetteja – 1kpl magneettinen taulupyyhin – 1kpl 250ml puhdistusaine

Puhdistusaine tussitauluille

Pudistusaine tussitauluille. 250ml pumppusuihke.

Tussitaulun kynät, 4 väriä

Tussitaulun pyyhin

Taulumagneetti 20mm

Taulumagneetti 35mm