Ulko-opasteet

UPAS Sarja

UPAS60

UPAS60 on tyylikäs ja taloudellinen opastaulu, niin kulttuurikohteeseen, leikkipaikalle tai vaikka piha-alueen opastekartaksi. Rakenne muodostuu polttomaalatuista kuumasinkityistä teräsjaloista sekä komposiittilevy-grafiikkapaneelista. Taulu on helppo pystyttää maahan tavallisin liikennemerkkiperustoin. Tämä onnistuu siis yhdeltä mieheltä näppärästi. Vakiokoossa grafiikkapinta on 630mm leveä ja korkeus 400-600mm. Itse rakenne polttomaalaatan aina toivottuun sävyyn.

UPAS70

Tyylikäs opastaulu ulkotiloihin. Soveltuu erinomaisesti aluekartta- leikkipuisto- sekä info-opasteeksi. Järjestelmä muodostuu alumiinisista profiilijaloista, vapaasti säädettävistä paneelikiinnikkeistä sekä informaatiopaneelista. Modulaarisen rakenteen ansiosta UPAS70 järjestelmä voidaan rakentaa useampiosainen kokonaisuus, jossa on grafiikkapaneelin lisäksi ilmoitustaulu. Opastaulun jalat ovat luonnonväriin anodisoitua alumiiniprofiilia (halk. 70mm). Paneelikiinnikkeet valmistetaan RST:stä ja grafiikkapaneeli on 1,5mm polttomaalattua alumiinia jonka jokainen sivu on särmätty jäykkyyden lisäämiseksi. Opastekokonaisuus voidaan polttomaalata toivottuun RAL sävyyn. Opastaulu voidaan istuttaa maahan valamalla tai helposti valmiilla betonianturoilla. Opasteen jalka soveltuu pienelle liikennemerkkianturalle P60/500 (28kg). Opastaulu toimitetaan osissa. Grafiikka opastauluun toteutetaan suojalaminoituna liuotinväritulosteena asiakkaan toimittaman aineiston mukaisesti. Finn-Opasteet voi myös suunnitella ja hyväksyttää opasteen grafiikat, esimerkiksi kiinteistökartan asemakaavapiirroksen pohjalta tai yrityksen mainoskiven graaffista ohjeistusta hyväksikäyttäen. Näistä töistä veloitamme erikseen. Verkkokaupassamme on myynnissä kaksi eri paneelikokoa mutta opasteen paneelin voi tilata haluamaansa kokoon mittatilaustyönä. Kysy tarkemmat tiedot myyjiltämme.

UPAS76

Upas opasteita on valmistettu jo 10 vuoden ajan ja ne ovat käytössä osoittaneet kestävänsä ankarissakin olosuhteissa. UPAS76 opasteen ontelopaneelirakenne tekee siitä erittäin tukevan ja paneelin vaihto on silti hyvin helppoa. Rakenne on täysin symmetrinen molemmin puolin joten käytettävissä on molemmat puolet. Opastetta suunniteltaessa valittavana on opasteen koko, väritys, paneelien määrä, valaistus ja grafiikkaoptio. Eri vaihtoehtoja on lukematon määrä. Itse viesti on tietenkin tärkein osa ja se toteutetaan valokuvan tarkoilla tulosteilla, jotka laminoidaan maksimaalisen keston saavuttamiseksi.

Metallikirjaimet, Kyltit ja Valomainokset

Metallikirjaimet

Metallikirjaimet ovat pysyvä tapa kertoa yrityksestä ja ne antavat arvokkaan vaikutelman. Kirjainten lisäksi logot ja liikemerkit on helppoja toteuttaa haluamiinne väreihin. Metallikirjaimilla voidaan toteuttaa suuria kokonaisuuksia tai vaihtoehtoisesti pieniä merkintöjä.

Kyltit

Kyltit ja kilvet, niin mainostamiseen kuin opastamiseenkin kustannustehokkaasti teippaamalla tai suoraan tulostamalla tukevalle levypohjalle. Pohjamateriaaleina käytetään pääsääntöisesti Alumiinilevyä tai Alumiini/PE-komposiittilevyä, jotka kestävät haastavissa Suomalaisissa olosuhteissa vuosikymmeniä. Levyin voidaan toteuttaa pienempiä logokilpä tai useiden metrien kokoisia grafiikkapintoja. Kysy tarjousta sinulle parhaiten sopivasta ratkaisusta.

Valomainokset

Valomainos on mitä mainioin tapa tuoda näkyvyyttä yritykselle. Valomainoksia voidaan toteuttaa lukuisin tavoin, mutta perusjakoa voidaan tehdä valomainoslaatikoihin ja muotoon toteutettuihin kirjaimiin ja logoihin. Ota yhteyttä myyjään ja suunnitellaan yhdessä kohteeseenne paras ratkaisu.

Aluekartat & Liikennemerkit

Aluekartat

Aluekartat ovat ehdoton osa asuinalueen opastusta. Mahdollisissa hätätilanteissa pelastuslaitoksen ajoneuvot on ohjattava oikealle ovelle nopeasti ja varmasti. Karttaan merkitään pelastustiet ja kulkureitit kaikille oville. Kartta auttaa myös vierailijoita ja palveluntarjoajia, kuten takseja sekä tavarantoimittajien löytämään perille. Finn-Opasteet tarjoaa aluekartan suunnittelua, puhtaaksipiirtoa, valmistusta ja asennuspalvelua.

Liikennemerkit

Finn-Opasteelta saat kaikki viralliset käytössä olevat liikennemerkit ja tarvikkeet. Valmistusmateriaaleina käytämme Tielaitoksen (TIEL) vaatimusten mukaista liikennemerkkivaneria ja liikennemerkkialumiinia. Valmistamme myös yksilöllisiä liikennemerkkejä jolloin asiakas saa halutessaan tilattua toiveiden mukaisia liikennemerkkejä.

Viittaopastepaneeli Light

Viittaopastepylväs Light

Viittaopastejärjestelmä Plus on erittäin tyylikäs kokonaisuus opastamaan tärkeimpiin risteyskohtiin. Tilaa tarvittava määrä viittaopastepylväitä tästä ja tilaa erikseen tarvittava määrä viittaopastepaneeleita alla olevasta linkistä. Osta tästä Viittaopastepaneeleita. Pylväsputki on terästä ja putken halkaisia 60 mm 2 mm seinämällä ja polttomaalattu mustaksi (puolihimmeä). Voidaan kiinnittää maahan betoniperustalla tai ilman.

Ilmoitustaulut ulkokäyttöön

Ilmoitustaulut T-Sarja

T-sarjan ilmoitustaulut ovat laadukkaita ilmoitustauluja jotka soveltuvat niin sisä- kuin ulkokäyttöön. Tauluissa on tukeva alumiinirunko, lukittava kansi turvalasilla ja teräspohja. Taulun vankka alumiinikehys sulkeutuu siten, että alempi reunus peittyy joten taulu ei sisällä teräviä kulmia sulkeutumismallinsa ansioista. Taulu sisältää 3 silikonitiivistettä IP56-suojausluokan säänkestävyyttä varten. Taulussa on 4 mm:n karkaistu turvalasi. Kannen lasi voidaan pinnoittaa graffiti-suojakalvolla (lisävaruste) jolloin töhryt on helppo poistaa. Teräspohja soveltuu magneettikiinnitykselle sekä tussitauluksi. Pohjaan voidaan lisätä BulletinBoard -kiinnityspinta nastakiinnitystä varten. Kevyemmät mallit on on varustettu aukipysymistä varten teräksisillä tukivarsilla, suuremmat koot avautuvat kaasujousilla. Taulu voidaan varustaa 12/24V LED-valaistuksella (lisävaruste) ja omilla jaloillaan. Taulut on mahdollista saada perinteisen anodisoidun alumiinin lisäksi neljässä perusvärissä; musta, valkoinen, punainen ja sininen (ei verkkokauppatuote). Taulun voi maalauttaa mihin tahansa RAL sävyyn (lisävaruste). Tauluun on mahdollista saada lisävarusteena: – Graffitisuojaus kanteen – LED-valaistus (taulun sisälle) – BulletinBoard -kiinnityspinta – Rungon maalaus RAL-sävyyn Kysy lisävarusteista myyjältä: pauli.paavonen@finn-opasteet.fi tai 09 2790 8050

Ilmoitustaulu L-Sarja

FErittäin korkealaatuinen ulkokäyttöön tarkoitettu ilmoitustaulu. Vankka alumiinirakenteinen taulu vaativaankin käyttöön. Taulun kansi varustetaan turvalasilla ja kaasupumpuilla ja kannen lukitus on taulun alapinnassa suojassa kosteudelta ja lialta. Taulu on myös mahdollista varustaa jaloin. Turvalasilla varustettu kansi toimii kahden kaasupumpun avustamana. Taulun lasi on 4 mm:n karkaistua turvalasia. Kannen lasi voidaan pinnoittaa graffiti-suojakalvolla (lisävarsute) jolloin töhryt on helppo poistaa. Kannen lukitus on tyylikkäästi taulun alareunassa. Vankka anodisoitu alemman reunuksen yli sulkeutuva kehyslista. Yli menevän kehyslista ei sisällä teräviä kulmia nerokkaan sulkeutumismallinsa ansiosta. Teräspohja soveltuu magneettikiinnitykselle sekä tussitauluksi. Pohjaan voidaan lisätä BulletinBoard -kiinnityspinta nastakiinnitystä varten. Lisähintaan taulu voidaan varustaa Abloy -lukoilla jotka on mahdollista sarjoittaa kiinteistön muihin lukkoihin. Taulu voidaan varustaa 12/24V LED-valaistuksella. Taulun voi maalauttaa mihin tahansa RAL sävyyn lisähinnasta (lisävaruste). Taulujen mitat: Malli: | Ulkomitta: | Sisämitta: L6 | 792x747mm | 660x615mm L8 | 1012x747mm | 880x615mm L9 | 792x1054mm | 660x922mm L12 | 1012x1054mm | 880x922mm L15 | 1232x1054mm | 1100x922mm L18 | 1452x1054mm | 1320x922mm L21 | 1672x1054mm | 1540x922mm L24 | 1892x1054mm | 1760x922mm L27 | 2115x1054mm | 1980x922mm Tauluun on mahdollista saada lisävarusteena: – Graffitisuojaus kanteen – Valaisin (taulun sisälle) – Abloy-lukot, tavallisten sijaan – BulletinBoard -kiinnityspinta – Rungon maalaus RAL-sävyyn Kysy lisävarusteista myyjältä: pauli.paavonen@finn-opasteet.fi tai 09 2790 8050

Golf Väylätaulut

Golf Väylätaulu 3

Golf Väylätaulu 2

Golf Väylätaulu 1

Golf Opastus

Next Tee -kilvet

Väylien pituuskilvet (al.kirj.)

Väylien pituuskilvet (uv)