Ulko-opasteet

UPAS Sarja

UPAS60

UPAS60 on tyylikäs ja taloudellinen opastaulu, niin kulttuurikohteeseen, leikkipaikalle tai vaikka piha-alueen opastekartaksi. Rakenne muodostuu polttomaalatuista kuumasinkityistä teräsjaloista sekä komposiittilevy-grafiikkapaneelista. Taulu on helppo pystyttää maahan tavallisin liikennemerkkiperustoin ja työ sujuu yhdeltäkin henkilöltä näppärästi. Vakiokoossa grafiikkapinta on 630mm leveä ja korkeus 400-600mm. Itse rakenne polttomaalaatan aina toivottuun sävyyn.

UPAS70

UPAS70 on tyylikäs opastaulu, joka perustuu Finn-Opasteen omaan alumiiniprofiilijalkarakenteeseen. Modulaarisen opasteen paneeli on polttomaalattua alumiinia ja kiinnikkeet ruostumatontaterästä.
UPAS70 soveltuu erinomaisesti aluekartta- leikkipuisto- sekä kohdeinfo-opasteeksi. 
Taulu voidaan rakenteensa ansiosta toteuttaa hyvin pitkälti haluttuihin mittoihin.
Taulu voidaan myös maalata toivottuun RAL-sävyyn.

UPAS76

Upas opasteita on valmistettu jo 15 vuoden ajan ja ne ovat käytössä osoittaneet kestävänsä ankarissakin olosuhteissa. UPAS76 on opastaulujen aatelia ja täyttää kovimmatkin vaatimukset ulkonäön, kestävyyden ja päivitettävyyden suhteen.
Rakenne on kauttaaltaan polttomaalattu ja täysin symmetrinen, joten käytettävissä on aina taulun molemmat puolet.
UPAS76 soveltuu erinomaisesti pääopasteeksi kiinteistön portille sekä ohjaamaan ihmisiä risteyskohtiin.

Metallikirjaimet, Kyltit ja Valomainokset

Metallikirjaimet

Metallikirjaimet ovat pysyvä ja tyylikäs tapa kertoa yrityksestä ja kiinteistöstä. Ne antavat kävijälle arvokkaan vaikutelman tiloista. Kirjainten lisäksi voidaan toteuttaa logoja ja symboleita. 
Kirjaimet voidaan maalata toivottuun sävyyn tai lakata siten että metallipinta jää näkyville. Materiaaleista yleisin on alumiini, mutta myös messinki on varsinkin vanhemmissa kohteissa hyvä valinta.

Kyltit

Alumiini- tai komposiittilevystä valmistettu kyltti kestävin grafiikoin on näyttävä ja kustannustehokas tapa opastaa ja mainostaa. 
Levyistä voidaan valmistaa suuriakin kokonaisuuksia ja grafiikka voi täyttää koko levypinnan. 
Tulostus voidaan toteuttaa suoraan levyyn viimeisintä tekniikkaa edustavalla tulostuskaluistollamme.

Valomainokset

Valomainos on mitä mainioin tapa tuoda näkyvyyttä yritykselle. Varsinkin pimeään vuodenaikaan valomainoksen huomioarvo on lyömätön.
Valomainoksia voidaan toteuttaa lukuisin tavoin, mutta perusjako voidaan tehdä valomainoslaatikoihin ja muotoon toteutettuihin kirjaimiin ja logoihin.
Ota yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä kohteeseenne paras ratkaisu avaimet käteen periaatteella.

Aluekartat & Liikennemerkit

Aluekartat

Aluekartat ovat tärkeä osa asuinalueen opastusta. Kartta ohjaa mahdollisissa hätätilanteissa pelastuslaitoksen ajoneuvot  oikealle ovelle kuten myös taksit ja lähetitkin.
Finn-Opasteet tarjoaa aluekartat suunnittelusta, toteutukseen ja aina asennukseen asti. Saatavana on seinäkiinnitteisiä ja vapaasti seisovia opasterakenteita, jokaisen kiinteistön tarpeisiin.

Liikennemerkit

Finn-Opasteelta saat kaikki viralliset käytössä olevat liikennemerkit ja tarvikkeet. Valmistusmateriaaleina käytämme Tielaitoksen (TIEL) vaatimusten mukaista liikennemerkkivaneria ja liikennemerkkialumiinia. Valmistamme myös yksilöllisiä liikennemerkkejä jolloin asiakas saa halutessaan tilattua toiveiden mukaisia liikennemerkkejä.

Viittaopaste Light

Tyylikäs ja helppo viittaopastekokonaisuus  opastamaan ulkoalueiden tärkeimpiin risteyskohtiin. Kokonaisuus sisältää sekä putken että siihen tulevat kilvet kiinnikkeineen.
Opasteet maalataan kauttaaltaan mustaksi ja tekstitys toteutetaan teippaamalla. Viitan koko on 450x100mm.

Viittaopaste Custom

Vankkarakenteinen viittaopastejärjestelmä haastaviinkin olosuhteisiin. Viitat valmistetaan paksusta umpialumiinista ja polttomaalataan toivottuun RAL-sävyyn. Viittojen mitta ja muoto voidaan valita hyvin vapaasti.
Viittaopastekokonaisuuteen kuuluu viitat kiinnikkein, putki sekä valmisperusta.

Ilmoitustaulut ulkokäyttöön

Ilmoitustaulut T-Sarja

T-sarjan ilmoitustaulut ovat rakenteeltaan ohuita ja erittäin tiiviitä. Rakenne on vain n. 47mm syvä ja kolminkertaisella tiivistyksellä taulun IP-luokitus on peräti IP56.
Taulun runko sekä kansi ovat alumiiniprofiilia ja kiinnityspinta on magneeteille soveltuvaa polttomaalattua terästä.
Saranoitu kansi on aina varustettu turvalasilla sekä lukolla. Suuremmat koot on varustettu kaasupumpuin ja pienemmät metallisella tukivarrella.

Ilmoitustaulu L-Sarja

L-sarjan ilmoitustaulut ovat erittäin vankkarakenteisia ja suuremman ilmatilan sekä painovoimaisen ilmankierron ansiosta ne vastustavat erinomaisesti huurtumista.
Vankka rakenne mahdollistaa suurtenkin taulujen pystyttämisen omin jaloin.
Taulun kansi on aina varustettu kaasupumpuin sekä painonappilukoin.
Taulu voidaan myös varustaa Abloy-lukoin, BulletinBoard-kiinnityspinnalla ja LED-valaistuksella.

Golf Opastus

Väylätaulut

Valikoimaamme kuuluu kaksi vakiomallista väylätaulua, jotka perustuvat 60mm kuumasinkittyihin teräsputkiin.
Taulujen opastepinnat toteutetaan komposiittilevystä jolle grafiikka tulostetaan suoraan viimeisintä tekniikka olevalla tasotulostimella.
Tutustu vaihtoehtoihin oheisesta esitteestä.

Next Tee -kilvet

Nämä opastekilvet on suunniteltu yhteistyössä kahden pääkaupunkiseudun suurimman kentän kenttämestarien kanssa. 
Jalkarakenne soveltuu erinomaisesti vaihtelevaan maa-ainekseen ja kilven ylätaitos mahdollistaa kilven nostamisen suoraan kenttälaitteen kyydistä.
Kilven opastepinta on kooltaan 450x100mm.

Väylien pituuskilvet

Kilvet valmistetaan RST-levystä ja varustetaan kolmella maatapilla. Kilpi pysyy rakenteensa ansiosta tiiviisti maassa ja sen yli voidaan ajaa ruohonleikkurilla.
Kilven tekstitys voidaan toteuttaa joko teippaamalla tai muotoon leikatuin metallinumeroin. Kilvet voidaan varustaa myös logoin ja sävyttää toivotuin värein.