Sisäopasteet

Seinäopasteet ja Digitaalinen nimikilpi

Digitaaliset nimikilvet

Digitaalinen nimikilpi 4,2″ näytöllä ja helppokäyttöisellä käyttösovelluksella.
Laite toimii omalla akullaan eikä johdotuksia tai muita laitehankintoja.
Tietojen vaihtaminen nimikilpeen käy nopeasti omalla mobiililaitteella ja näin nimikilvellä voidaan ilmoittaa myös lyhytaikaisia tietoja, kuten poissaoloja tai saapumisaikoja.

Lasiopasteet

Lasiopasteet antavat hillityn ja tyylikkään vaikutelman ja ne sulatuvat erinomaisesti ympäristöönsä antaen silti tietoa selkeästi ja näyttävällä tavalla. Laseja voidaan sävyttää eri väreihin ja pinta voidaan valita kirkkaana tai etsattuna mattapintaiseksi. Lasiopasteet Valmistetaan aina mittatilauksena asiakkaan mittoihin ja toivotuin grafiikoin-.
Myös kiinnitystappeja on valittavissa useissa mitoissa ja viimeistelyissä.

Opastelevyt 

Opastelevyt ovat kestävä, tyylikäs ja kustannustehokas tapa esittää opasteinformaatiota. Opasteen mitoitus voidaan valita hyvin vapaasti, aina 3000x1500mm asti. Levypinta voidaan kiinnittää suoraa seinään tai tuoda koroketapein ”irti” seinäpinnasta. Grafiikkapinta toteutetaan suojalaminoituna liuotinväritulosteena tai suoraan levypintaan tulostettuna. Materiaalina voi olla akryyli, komposiitti- tai alumiinilevy.

Akryyliopasteet

Akryyliopasteet antavat  hillityn ja tyylikkään vaikutelman.
Akryylistä voidaan valmistaa kaikkea suurista pääopastauluista pieniin kohde- ja oviopasteisiin. Informaatio tulee opasteeseen printtinä tai teippauksena akryylilevyjen väliin.
Opasteet ovat valmiita kokonaisuuksia joihin kuuluu kiinnikkeet sekä akryylilevyt. Saatavana on useita vakiokokoja.

Profiiliopasteet

HOT-Opasteet

HOT-profiileista valmistetaan helposti nimikilvet, huoneopasteet ja pienemmät opastaulut. Kilpiä voidaan kiinnittää toisiinsa kätevän ura-kiinnityksensä ansiosta. Kilpi-kokonaisuus voidaan vielä kehystää jolloin saadaan aikaan Kasettinimikilpi. Koska kyseessä on modulaarinen profiili-sarja voidaan eri kokoisia kilpiä yhdistellä keskenään.
Tekstit toteutetaan joko muotoon leikatuin tarrakirjaimin tai tulostamalla suoraan kilpeen.

KR-Opasteet

KR-opasteet ovat modulaarinen sarja sisäopasteita. Opasteiden informaatio on tulosteena suojassa ohuen muovilevyn takana. KR-profiileista voidaan valmistaa kaikkea pienistä huonekilvistä, suuriin opastekokonaisuuksiin. Opasteiden ehdoton etu on niiden helppo päivitettävyys ja tyylikäs ulkonäkö. Kuvat ja tekstit voidaan tulostaa omalla pöytätulostimella, joten kustannukset ovat pienet ja kaikkiin opasteisiin on helppo liittää logoja tai muita kuvia. 

SP-Opasteet

SP-opasteet soveltuvat erinomaisesti kaikkiin sisäopastamisen tarpeisiin. Niistä voidaan rakentaa pääopastauluja, porrastauluja, käytäväopasteita, viittaopasteita tai vaikkapa huonekilpiä. Modulaarisen rakenteen ansioista opasteista voidaan rakentaa yksilöllisiä kokonaisuuksia ja niiden päivittäminen on helppoa. Paneelit kiinnitetään seinään muovipäädyillä jotka samalla viimeistelevät opasteen päädyt siisteiksi.

SS-Opasteet

SS-kuvateline on kevyt Snapframe-kehys. Kehyksen kahdella sivulla on saranoitu luonnonväriin anodisoitu alumiiniprofiili. Kuvan päällä on suojana UV-suojaava ja heijastuksia poistava akryylikalvo. Teline soveltuu erinomaisesti opasteeksi kohteessa jossa informaatiota joudutaan päivittämään usein, esimerkiksi luokkahuoneen tai kokoushuoneen ovelle. Saatavana on useita vakiokokoja. Katso esitteestä tarkemmat tiedot.

Vapaasti seisovat opasteet

CatchingPole

CatchingPole on 2-puoleinen vapaasti seisova opasterakenne. Se soveltuu erinomaisesti aulatilaan ohjeille ja tiedotteille tai esitettävän kohteen luo tarjoamaan lisäinformaatiota. Saatavana on vaihtoehdot A4 ja A3 kokoiselle informaatiolle.

PosterTotem

PostetTotem on alumiinirakenteinen opaste / mainos -toteemi. Se soveltuu erinomaisesti kerrosopasteeksi portaiden yhteyteen tai mainostamaan kohdetta julistein. Vankka rakenne toimii hyvin julkisissa tiloissa ja grafiikan vaihto kehyksiin on vaivatonta.