Tarrat, teippaukset, tulosteet, rakennuspiirustukset

Teippaukset

Toimitilateippaukset

Myymälöiden ja toimitilojen sisustan ulkoasua on helppo kohentaa monipuolisilla tuloste, tarra ja kevytlevyratkaisuilla. Oli sitten tarkoituksena informoida, luoda yksityisyyttä tai mainostaa niin tarjoamme siihen monipuoliset tuloste- ja teippausmateriaalit pohjustettuna tai ilman. Tarjoamme lukemattomia vaihtoehtoja myös lyhytaikaisiin markkinointikampanjoihin. Hyvän viimeistelyn ja lopputuloksen takaavat ammattitaitoiset teippaajamme.

Ikkunateippaukset

Ikkunateippaus voi olla pieni ja hillitty tai suuri ja näyttävä se ottaa käyttöön yrityksellä jo olevan Ilmaisen mainostilan. Teippauksella voidaan hillitysti ilmoittaa yrityksen nimi tai suurilla tulostekuvilla voidaan herättää ihmisten mielenkiinto ja luoda voimakkaita mielikuvia. Uutta teippauksissa on huurre-kalvot joilla jäljitellään hiekkapuhallettua pintaa ja kuultokalvot jotka erottuvat voimakkaasti, mutta sallivat silti valon kulkea läpi. Ikkunateippaukset asettaa tarrakalvolle suuret vaatimukset. Siksi onkin tärkeää että käytetään oikeanlaisia tarrakalvoja jotka soveltuvat ikkunateippauksiin. Hyvän viimeistelyn & lopputuloksen takaavat ammattitaitoiset teippaajamme.

Autoteippaukset

Päivittäin liikenteessä liikkuva autonne on tuhansien ihmisten nähtävillä. Tällä liikkuvalla mainostaululla on helppo kertoa yrityksen toiminnasta ja luoda positiivisia mielikuvia. Hyvin tehty autoteippaus säilyttää ulkonäkönsä ja kestää käyttöä ja pesua. Autoteippaus asettaa tarrakalvolle suuret vaatimukset. Siksi onkin tärkeää että käytetään oikeanlaisia tarrakalvoja jotka soveltuvat autoteippauksiin. Autot voidaan yliteipata (kuten kuvan Expertin oranssiin teipattu taksi) jolloin autoa värivaihtoehdot ovat lähes rajattomat oli auton alkuperäinen väri mikä tahansa. Hyvän viimeistelyn ja lopputuloksen takaavat ammattitaitoiset teippaajamme.

Tulosteratkaisut

RollUp E

RollUp E on edullinen ja monipuolinen RollUp kuvateline. RollUp kuvavuota valmistetaan valoa läpäisemättömästä ja ryhdikkäästä materiaalista, jossa kuvasi saa loistaa. RollUp toimitetaan kätevässä kantokassissa jossa se on helppo kuljettaa eri tapahtumiin. Hinta sisältää valmiin RollUp -kokonaisuuden aineistosi mukaisella kuvavuodalla. RollUp E:n kuvavuota on kooltaan 850x2000mm.

Työmaataulut

Työmaakilvillä hoidetaan pääsääntöisesti kahta eri asiaa; ennakkomarkkinointi sekä työmaan toimijoiden ja toiminnan tiedonvälitys. Nykymenetelmillä valmistettavat työmaakilvet voivat tavallisten tekstien lisäksi sisältää suuria kuvapintoja, eikä hinta silti ole yhtään korkeampi. Työmaataulut valmistetaan säänkestävästä ja kevyestä kennolevystä. Kun tilaat taulun meiltä, saat suunnittelun kaupan päälle* *) Valmiista työmaataulupohjasta muokatttu standardi joka sisältää otsikon, yhden kuvan ja rakennuttajan tiedot perusfontilla.

Banderollit

Suuret tulostetut banderollit ovat helppo tapa tuoda viestiä esille niin ulkona kuin sisälläkin. Hyvinkin suuria kuvia voidaan tulostaa valokuvan tarkkoina, raikkailla ja täyteläisillä väreillä. Käytössämme on Mutoh Rockhopper sarjan suurkuvatulostin joka tulostaa värikylläisiä ja kestäviä kuvia materiaalista riippumatta. Materiaalina voidaan käyttää pehmeitä ja hengittäviä kankaita tai jäykempiä ja ryhdikkäitä vinyyli-bannereitä. Banderolli voidaan varustaa purjerenkailla tai narukujilla, helpon kiinnitettävyyden takaamiseksi..

Asiakastuotteet

Suurkuvatulosteet

Suurkuvatulosteet on se paras tapa saada huomiota ja välittää tietoa edullisesti. Kalustollamme pystymme tarjoamaan suurkuvatulosteita monille eri materialleille. Tulostamme niin paperi, vinyyli kuin kangasmateriaaleille ja tarjoamme myös muotoon leikattuja tarratulosteita. Käytössämme on laaja konekanta, joka tuottaa laadukkaita, värikylläisiä tulosteita.

Tarrat

eiltä saa tilattua tarroja niin pienissä kuin isoissakin sarjoissa. Käytössämme on laaja konekanta ja tulosteet pystytään jälkikäsittelemään erilaisiin muotoihin.

Rakennus­piirustukset

Meiltä saa tilattua rakennuspiirustukset niin papereina kuin säänkestävällä muovillakin. Skannaamme, kopioimme ja toimitamme asiakkaalle suoraan työmaalle kuvat nopeasti.

Esitteet ja kopiot

Meiltä saa tilattua esitteet, käyntikortit ja muut painomateriaalit. Teemme myös kopointia pienistä isoihin sarjoihin..