Tarrat, teippaukset, tulosteet, rakennuspiirustukset

Teippaukset

Toimitilateippaukset

Myymälöiden ja toimitilojen sisustan ulkoasua on helppo ehostaa monipuolisilla tuloste, tarra ja kevytlevyratkaisuilla. Oli sitten tarkoituksena informoida, luoda yksityisyyttä tai mainostaa, löytyy kohteeseen oikea ratkaisu. Hyvän viimeistelyn ja kestävän lopputuloksen takaavat ammattitaitoiset teippaajamme.

Ikkunateippaukset

Ikkunateippauksella toimipisteen ikkunapinnat valjastetaan hyötykäyttöön. Tyylikäs teippaus välittää toiminnasta halutta viestiä ja informoi ohikulkijoita. Teippauksella voidaan aikaansaada yksityisyyttä sekä suojaa UV- ja lämpösäteilyltä. Ratkaisuja on monia ja vain mielikuvitus on rajana ulkoasua valittaessa.

Autoteippaukset

Liikenteessä liikkuva ajoneivo on tuhansien ihmisten nähtävillä. Teipatulla ajoneuvolla voidaan mainostaa yritystä sekä tuotteita ja luoda positiivisia mielikuvia. Hyvin tehty autoteippaus säilyttää ulkonäkönsä ja kestää käyttöä. Tyylikkään viimeistelyn ja kestävän lopputuloksen takaavat alan parhaat teippaajat.

Tulosteratkaisut

RollUp Classic

Helppo ja kestävä Roll-Up korkealaatuisella kuvavuodalla. Telineessä on hyvän Roll-Upin tärkeimmät ominaisuudet: 2 jalkaa, saranamallinen ylälista, metallinen kiristysmekanismi ja heijastamaton kuvavuota joka pysyy suorassa.

Työmaataulut

Työmaataulu hoitaa samanaikaisesti kahta tärkeää tehtävää. Se toimii lakisääteisenä työmaan informaatiovälineenä sekä markkinoi kohdetta ohikulkevalle kansalle.
Taulut toteutetaan tehokkaasti suoraan kennolevylle tulostamalla.

Banderollit

Suuret  banderollit ovat helppo tapa tuoda viestiä esille niin ulkona kuin sisälläkin. Suuretkin kuvat voidaan tulostaa valokuvan tarkkoina, raikkailla ja täyteläisillä väreillä. 
Banderollit voidaan varustaa purjerenkain tai narukujin helppoa kiinnitystä silmällä pitäen.

Asiakastuotteet

Suurkuvatulosteet

Suurkuvatulosteet ovat erinomainen tapa saada huomiota ja välittää tietoa. Kalustollamme pystymme tarjoamaan suurkuvatulosteita monille eri materialleille kuten paperille, tarralle, vinyylille sekä suoraan metallille ja lasille.

Tarrat

Meiltä saat tarrat niin pienissä kuin suurissakin sarjoissa. Käytössämme on laaja konekanta ja tarrat pystytään jälkikäsittelemään erilaisiin muotoihin.Muotojen lisäksi tarroille voidaan valita laminointi ja liimapinta voidaan valita ilmakanavoituna.

Rakennus­piirustukset

Meiltä saa tilattua rakennuspiirustukset niin papereina kuin säänkestävällä muovillakin. Skannaamme, kopioimme ja toimitamme kuvat nopeasti asiakkaalle suoraan työmaalle.

Esitteet ja kopiot

Meiltä saa tilattua esitteet, käyntikortit ja muut painomateriaalit. Teemme myös kopointia pienistä isoihin sarjoihin..

Vaalimainonnan tuotteet

Tarjoamme laajan valokoiman vaalimainonnan tuotteita mainosbanderolleista, tarroihin, ajoneuvo- ja toimitilateippauksiin sekä julisteisiin.