Digitaaliset Tuotteet

SmartLine näytöt

SmartLine Panel

Tyylikäs näyttöratkaisu ripustettavaksi näyteikkunaan tai kiinnitettäväksi seinälle. Samsung ammattinäytöllä varustettu taulu pitää sisällään etähallintaominaisuudet ja takaa huomioarvon viestillesi.

SmartLine A-board

Uusi entistäkin tyylikkäämpi digitaalinen A-teline. Nyt näyttö on helppo tuoda asiakkaiden luo ja sisältöä voidaan vaihtaa ja ajastaa etäyhteydellä. Samsung ammattinäyttö takaa laajan katselukulman ja pitkän käyttöiän.

SmartLine Totem

Täysin uusi digitaalinen toteemi Slim line -rakenteella. Ohut rakenne voidaan varustaa joko 32″ tai 43″ Samsung ammattinäytöllä. Informaatio voidaan syöttää Wifi-verkon kautta tai helposti muistitikulla.

Pro näytöt

WallPanel Pro

Varmatoiminen ja kestävä seinäkiinnitteinen näyttöratkaisu monipuolisilla ominaisuuksilla. Kokonaisuus sisältää Samsung ammattinäytön VESA-seinäliinnikkeen sekä lukittavan suojakotelon. Näyttö on mahdollista varustaa kosketusnäyttöominaisuudella ja monipuolisella etähallintaohjelmistolla. Saatavana on useita kokoja.

SLIM TOTEM PRO

Vankkarakenteinan ja luotettava näyttöpyloni monipuolisin ominaisuuksin. Tyylikäs rakenne pitää sisällään ammattikäyttöön suunnitellun Samsung-näytön joka voidaan varustaa kosketusnäyttöominaisuuksin. Valittavana on 43″, 49″ ja peräti 55″ näyttö. Näyttöä voidaan hallita mukaan kuuluvalla Samsun MagicInfo ohjelmistolla.

Huoneopasteet

Digitaaliset nimikilvet

Digitaalinen nimikilpi 4,2″ näytöllä ja helppokäyttöisellä käyttösovelluksella.
Laite toimii omalla akullaan eikä johdotuksia tai muita laitehankintoja.
Tietojen vaihtaminen nimikilpeen käy nopeasti omalla mobiililaitteella ja näin nimikilvellä voidaan ilmoittaa myös lyhytaikaisia tietoja, kuten poissaoloja tai saapumisaikoja.