Valittu määrä ylitti varastosaldon

Tietoa meistä

Osaavaa opastamista vuodesta 1983

kuvat/osaava.jpg | 10kb | 122x91

Finn-Opasteet Oy on perustettu vuonna 1983. Se on Suomen vanhimpia opasteisiin ja visuaaliseen
kommunikaatioon erikoistuneita yrityksiä. Yritys toimii pääkaupunkiseudulla Järvenpäässä.

Tuotevalikoimamme kattaa laajan kirjon korkealaatuisia tuotteita opastamisen ja näkyvyyden
tarpeisiin. Vankalla asiantuntemuksella ja tehokkaalla tuotannolla takaamme asiakkaillemme
ensiluokkaisia ratkaisuja, joiden valtteja ovat hyvä toiminnallisuus sekä erinomainen hinta/laatu-suhde.

Olemme aina keskittyneet innovatiivisiin ja laadukkaisiin tuotteisiin. Tästä osoituksena Finn-Opasteet Oy nimettiin vuonna 2000 Vuoden yritykseksi Järvenpäässä. Tämä on innostanut meitä edelleen kehittämään toimintaamme suuntaan, jossa voimme tarjota asiakkaillemme entistä laajemman valikoiman  korkealaatuisia tuotteita, joiden ominaisuudet ylittävät odotukset.

Varasto ja Toimitukset

Suositummista tuotteista pidetään kattavaa varastoa ja asiakkaille tarjotaan joustavia toimitusratkaisuja. Tuotteet voi käydä noutamassa suoraan varastoltamme Järvenpäästä tai ne voidaan toimittaa perille aivan ovelle asti.

Asennukset

Tarjoamme myös kokonaisvaltaista palvelua jossa konsultoimme asiakasta tuotteista, suunnittelemme opastekokonaisuuden, laskemme tarjouksen ja hoidamme asennuksen kokonaisuudessaan. Asennusten ajankohdat sovitaan asiakkaalle
parhaiten sopivaksi ja jäljet siistitään tietenkin aina asennuksen jäljiltä.

Yksilölliset ratkaisut

Opasteet ja mainostelineet voidaan tietenkin räätälöidä valmiiksi oikeanlaisella grafiikalla. Voimme tehdä tuotteisiin valmiit tulosteet valokuvan tarkalla liuotinväritulostimellamme tai toimittaa asiakkaalle täytettävän PDF-pohjan, jolla asiakas voi itse tulostaa esimerkiksi nimikilpien tekstit aina yhtä tyylikkäästi.