Tablettitelineet

TRIGRIP pöytätelineet

TRIGRIP pöytäteline 8″

Pöydälle tai tiskille asennettava Trigrip 7,9″ näyttöteline, jossa säädettävä kulma. Turvallisuutta lisää mahdollisuus asentaa teline myös kiinteästi työtasoon. Erittäin tukeva ja kestävä rakenne teräsrakenne jossa tukevat alumiiniset pidikeosat. Teräsrunko jauhemaalattua terästä. Jalustan väri musta tai valkoinen. Jalusta saatavilla joko kumitassuilla tai pöytäkiinnityksellä (reiät). Tilauksesta myös muita värejä.

TRIGRIP pöytäteline 10″

Pöydälle tai tiskille asennettava Trigrip 10″ näyttöteline, jossa säädettävä kulma. Turvallisuutta lisää mahdollisuus asentaa teline myös kiinteästi työtasoon. Erittäin tukeva ja kestävä rakenne teräsrakenne jossa tukevat alumiiniset pidikeosat. Teräsrunko jauhemaalattua terästä. Jalustan väri musta tai valkoinen. Jalusta saatavilla joko kumitassuilla tai pöytäkiinnityksellä (reiät). Tilauksesta myös muita värejä.

TRIGRIP pöytäteline 13″

Pöydälle tai tiskille asennettava Trigrip 13″ näyttöteline, jossa säädettävä kulma. Turvallisuutta lisää mahdollisuus asentaa teline myös kiinteästi työtasoon. Erittäin tukeva ja kestävä rakenne teräsrakenne jossa tukevat alumiiniset pidikeosat. Teräsrunko jauhemaalattua terästä. Jalustan väri musta tai valkoinen. Jalusta saatavilla joko kumitassuilla tai pöytäkiinnityksellä (reiät). Tilauksesta myös muita värejä.

TRIGRIP
jalalla

TRIGRIP jalalla

Vapaasti seisova, lukittava Trigrip tablettiteline, jossa säädettävä kulma. Pylväässä Kensington-lukon käyttömahdollisuus. Erittäin tukeva ja kestävä rakenne jossa hopeaeloksoitu alumiinipylväs, alumiiniset pidikeosat ja jauhemaalattu teräsjalusta

TRIGRIP
telescopic jalalla

TRIGRIP telescopic jalalla

Vapaasti seisova, lukittava Trigrip tablettiteline, jossa säädettävä kulma ja teleskooppijalka. Pylväässä säädettävä korkeus ja Kensington-lukon käyttömahdollisuus. Erittäin tukeva ja kestävä rakenne jossa hopeaeloksoitu alumiinipylväs, alumiiniset pidikeosat ja jauhemaalattu teräsjalusta.

TRIGRIP
Flex Arm

TRIGRIP Flex Arm

TRIGRIP Flex Arm joustavalla alumiinivarrella ja lukituksella tableteille. Jalustassa valmiiksi poratut reiät kiinnitystä varten.

TRIGRIP seinätelineet

TRIGRIP Seinäteline

TRIGRIP seinäteline säädettävällä kulmalla ja lukituksella tableteille. Erittäin tukeva ja kestävä teräsrakenne jossa tukevat alumiiniset pidikeosat. Teräsrunko jauhemaalattua terästä, värinä musta tai valkoinen, valmiiksi poratut reiät.

TRIGRIP Seinäkiinnike

Lukittava seinäkiinnike tablettitietokoneelle. Kestävä mustaksi jauhemaalattu runko, valmiiksi poratut reitä kiinnittämistä varten..