Poistotuotteet

Expand

Expand BannerStand -66%

Expand BannerStand on suunniteltu ympäristöihin joissa tarvitaan joustavaa systeemiä, jota voidaan muokata vastaamaan eri tyyppisiin vaatimuksiin ja tarpeisiin. • Kevyt • Siro ja neutraali design – teline lähes näkymätön etupuolelta • Suuri kuvapinta Kuvavuodan mitat: Leveys: 800mm Korkeus: 2200mm Varastosaldo: 1kpl HUOM! Hinta sisältää vain Expandin kuvavuotatelineen, ei tulostetta. Kysy hinta telineelle tulosteen kanssa myyjiltämme.

Expand QuickScreen 1 -61%

Vaikka monet muut Roll-Up kuvavuodat saattavat näyttää samalta, ne eivät kykene kilpailemaan Expandin laatua vastaan. Kompaksi muotoilu ja ajaton design mahdollistaa Expand QuickScreen 1 käytön lähes missä ympäristössä tahansa. The Expand QuickScreen 1 painaa vähemmän kuin 5 kg ja kuvavuodan mukana tulee kätevät nylon kantokassi. Expand QuickScreen 1 kuvavuotajärjestelmän runko on väriltään musta jolloin viestisi tulee paremmin esiin. • Se alkuperäinen Roll Up kuvavuotajärjestelmä • Lyömätön yhdistelmä tummissa kuvavuodissa • Minimalistinen, ajaton design • Kääntyvä tukijalka varmistaa tukevuuden Kuvavuodan mitat: Leveys: 850mm Korkeus: 2100mm Varastosaldo: 1kpl Väri: musta HUOM! Hinta sisältää Expandin kuvavuotatelineen, kuvavuodan ja sen tulostuksen. Kysy hinta pelkälle rungolle myyjiltämme.

Expand SmartStand -72%

Expand SmartStand auttaa tuomaan viestisi näkyviin missä tahansa! SmartStand on kauniisti suunniteltu ja vie hyvin vähän lattiatilaa. Säädettävä teleskooppinen rakenne sallii nopeasti ja helposti muuttaa korkeutta ja sovittaa teline tarvittavaan materiaaliin sopivaksi. Teline on helppo kasata ja se on hyvin kevyt. Kuvatelineen mukana pehmustettu nylon kantolaukku. Kuvavuodan mitat: Leveys: 600mm Korkeus: vapaasti valittavissa 2100mm saakka Varastosaldo: 1kpl HUOM! Hinta sisältää vain Expandin kuvavuotatelineen, ei tulostetta. Kysy hinta telineelle tulosteen kanssa myyjiltämme.

Expolinc

Roll-Up Compact -52%

Roll Up Compact 85 on pienikokoinen ja helppokäyttöinen Roll Up. Pyöristetyt kulmat ja laidat helpottavat käsittelemistä. Säädettävä teleskooppitanko mahdollistaa kuvan korkeuden säätämisen. Kuvavuota on helppo kiinnittää kantta avaamatta. – Helppo kantaa ja kuljettaa – Muunneltava kuvakorkeus ja helppo pystytys – Aina suorassa, täysi ammattilainen – Elinikäinen takuu! Leveys (mm): 850 Korkeus (mm): 1605-2230 (säädettävä) Syvyys (mm): 322 Paino: 3,4 kg Väri: Hopea Hinta: 82€ (sisältää -52% alennuksen) Varastosaldo: 1kpl HUOM! Hinta sisältää vain Expolincin kuvavuotatelineen, ei tulostetta. Kysy hinta tulosteen kanssa myyjiltämme.

Roll-Up Classic -53%

Ruotsin muotoiluyhdistys on antanut Roll Up Classicille a work of art kunnianimen. Roll up on helppo kuljettaa ja on salamana valmis esityksiisi. Roll Up Classic soveltuu toistuvaan käyttöön. – Leveä jalusta on tukeva – Suora ja puhdas vuota – Elinikäinen takuu! Myytävät mallit: Roll-Up Classic 70 Leveys (mm): 700 Korkeus (mm): 1950 Paino: 3,9kg Väri: Hopea Varastosaldo: 1kpl Hinta: 89€ (sisältää -53% alennuksen) Roll-Up Classic 115 Leveys (mm): 1150 Korkeus (mm): 2150 Paino: 5,8kg Väri: Hopea Varastosaldo: 1kpl Hinta: 119€ (sisältää -51% alennuksen) HUOM! Hinta sisältää vain Expolincin kuvavuotatelineen, ei tulostetta. Kysy hinta tulosteen kanssa myyjiltämme.

Roll-Up Professional -58%

Roll Up Professional on esittelyjärjestelmä vaativampaan käyttöön. Se sopii toistuvaan käyttöön kaikenlaisissa ympäristössä. Sen kokoamiseen kuluu alle minuutti. Roll Up Professional kuvavuotatelineellä kuvien vaihtaminen on helppoa. – Ylellinen ulkoasu, jossa lakattu pinta ja ruuvien kannat jäävät piiloon – Kuvanvaihto onnistuu helposti ja nopeasti ilman työkaluja – Elinikäinen takuu! Leveys (mm): 850 Korkeu (mm): 2150 Paino: 4,8 kg Väri: Hopea Varastosaldo: 1kpl Hinta: 108€ (sisältää -58% alennuksen) HUOM! Hinta sisältää vain Expolincin kuvavuotatelineen, ei tulostetta. Kysy hinta tulosteen kanssa myyjiltämme.